• Alfa Romeo pruža celom svom „plemenu“ priliku da prisustvuje drugom izdanju manifestacije „Dani plemena“ / “Tribe Days”, koju ovaj brend organizuje za svoje kolekcionare, kupce i ljubitelje širom sveta.
  • Drugo izdanje u ime jubilarnih proslava: 100 godina logoa Quadrifoglio, 60 godina trkačkog odeljenja Autodelta, ali i činjenica da se ove godine obeležava stogodišnjica neponovljive trke „24 sata Le Mana“.
  • Internacionalni skup trajaće od 30. juna do 2. jula na legendarnim trkačkim stazama Montlhéry i Le Mans, tokom trke „Le Man Klasik“ koja se ne sme propustiti.
  • Pored toga što će biti deo ekskluzivnog međunarodnog skupa, fanovi će imati priliku da iskuse različite neponovljive aktivnosti zajedno sa brendom Alfa Romeo: test vožnje na legendarnim stazama, slavljeničke parade, radionice, učešće u Le Man Klasiku, obilazak staze Le Man, i još mnogo toga.
  • Više informacija o tome kako da se prijavite na ovaj neponovljiv događaj možete naći ovde.

Drugo izdanje manifestacije Alfa Romeo Dani plemena samo što nije počelo, a ovaj brend će svim svojim fanovima pružiti priliku da učestvuju – i budu deo – događaja koji se ne sme propustiti.

Od petka, 30. juna do nedelje, 2. jula, Alfa Romeo će poželeti svojim fanovima dobrodošlicu na legendarnoj manifestaciji Le Man Klasik, moto reliju i pružiće im priliku da učestvuju na jedinstvenom događaju: Dani plemena – 2. izdanje.

Tri dana čiste strasti koja uključuju jedinstvene događaje i ekskluzivna iskustva vožnje na stazama Montlhéry i Le Man, na kojima su ispisana čudesna poglavlja u istoriji svetskog moto-sporta.

Ova 2023. godina predstavlja veliku prekretnicu za Alfa Romeo i Le Man, zbog stogodišnjice kultnog logoa Quadrifoglio: legendarnog simbola koji predstavlja obeležje najboljih modela Alfa Romea još od 1923. godine. I to nije sve. Ove godine se obeležava i stogodišnjica jedne od najprestižnijih trka na svetu: neponovljiva „24 sata Le Mana“.

Dva jubileja i protagonisti nezaboravnih momenata u istoriji trka proslavljaju 100. rođendan: jednostavno prilika koju fanovi moto-sporta ne smeju propustiti!

Ukoliko su zainteresovani, fanovi brenda Alfa Romeo mogu se prijaviti na namenskom sajtu (broj mesta je ograničen).