Niz novih aplikacija za Galaxy Watch seriju satova donosi reaktivnije i prilagodljivije iskustvo pametnog sata sa još više funkcija za korisnike Galaxy uređaja. Uz Thermo Check i WhatsApp, korisnici mogu da rade mnogo više direktno sa svog ručnog zgloba.

  • Thermo Check: Zahvaljujući novom interfejsu za programiranje aplikacija (API) za merenje temperature – delu Samsung opreme za razvoj softvera (SDK) Privileged Health –korisnicisada dobijaju sve prednosti unapređene infracrvene tehnologije Galaxy Watch sata za merenje temperature. Nova aplikacija Thermo Check omogućava korisnicima da lako mere temperaturu svog okruženja, od obroka koji jedu do vode u kojoj plivaju, a sve to bez fizičkog kontakta. Ova aplikacija će uskoro biti dostupna u Srbiji1.
  • WhatsApp: U okviru daljeg širenja objedinjenog Wear OS ekosistema, korisnici Galaxy Watch5 i Galaxy Watch4 satova sada po prvi put mogu da koriste aplikaciju WhatsApp na pametnom satu. Ona im omogućava da nastavljaju razgovore, odgovaraju na poruke glasom i čak se javljaju na pozive, bez potrebe da uzimaju telefon u ruke2.

Uvođenjem ovih novih funkcija korišćenje Samsung Galaxy Watch serije satova postaje još raznovrsnije i jednostavnije. Uz dodatne novitete koji će biti predstavljeni na događaju Galaxy Unpacked 26. jula u 13 h, Samsung nastavlja da širi ekosistem aplikacija dostupnih na Galaxy Watch seriji radi maksimalnog iskustva korisnika.

1 Preuzmite aplikaciju sa prodavnice Google Play i uparite je sa kompatibilnim Galaxy Watch satom.

2 Preuzmite aplikaciju sa prodavnice Google Play i uparite je sa Galaxy Watch4 ili Watch5 satom. Aplikacija je postepeno dostupna od danas. Dostupnost može da zavisi od uređaja.