Korisnici sada mogu da uživaju u većoj kontroli svog pametnog doma uz najnovije ažuriranje aplikacije SmartThings na Galaxy Watch satu

Beograd, 2. mart 2023 – Korisnici Samsung Galaxy Watch satova[1] mogu da uživaju u lakšoj i „zgodnijoj“ kontroli povezanih uređaja direktno sa svoje ruke uz najnovije ažuriranje aplikacije SmartThings. Sada ne moraju da otvaraju aplikaciju – mogu jednostavno da prstom prevuku nadesno na licu sata kako bi pristupili aplikaciji SmartThings. Uz ove nove funkcije, korisnici serija Galaxy Watch5 i Watch4 satova će biti u mogućnosti da koriste svoj Galaxy Watch sat za trenutnu zaštitu i praćenje doma sa bilo kog mesta.

Ažurirane funkcije aplikacije SmartThings za Galaxy Watch sat (v1.1.08):

  • Prenos uživo kućnih kamera na zvonu sa funkcijom Ring and Nest kamera koje po prvi put podržavaju WebRTC protokol. Korisnici kamere na zvonu takođe mogu direktno da razgovaraju sa gostima koji posećuju njihov dom preko svog Galaxy Watch sata.
  • Direktna kontrola Samsung uređaja kao što su: SmartTag, prečišćivači vazduha, termostati i roletne na Galaxy Watch satu, što je ranije bilo dostupno samo preko pametnog telefona.

Među novim funkcijama su:

  • SmartTag: pokretanje/zaustavljanje zvona i kontrola jačine zvona
    • prečišćivači vazduha: prilagođavanje brzine ventilatora
    • termostati: podešavanje temperature i kontrola zadate temperature grejanja/hlađenja
    • roletne: tri standardne komande (otvori, zatvori, zaustavi), prilagođavanje nivoa roletni
  • Daljinska kontrola vašeg povezanog TV uređaja preko Galaxy Watch sata. Uz novu funkciju kontrole sa uređaja na uređaj (D2D), koja nesmetano uparuje Galaxy Watch sat sa Samsung Smart TV-om[2] u blizini.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite http://news.samsung.com.


[1] Dostupno na modelima Galaxy Watch5, Watch5 Pro, Watch4 i Watch4 Classic.

[2]  Dostupno na najnovijim Samsung Smart TV uređajima koji podržavaju BT HID. Zahteva da uređaji budu locirani u okviru opsega Bluetooth dometa.