Foto: Srđan Janjuš

Beograd, 29.09.2023. – CRAFTER, renomirani Do-It-Yourself brend koji nudi više od 50.000 proizvoda na 10.000 m2, danas je ponosno obeležio svoju drugu godinu poslovanja. Građen po jedinstvenom konceptu HAJDE DA RADIMO ZAJEDNO, CRAFTER potrošačima nudi bolje iskustvo kupovine, a svojim zaposlenima sigurno mesto za rad.
Rođendansko slavlje uveličao je i veliki broj predstavnika medija, koji su imali priliku da se iz prve ruke uvere da se na jednom mestu može pronaći sve za PROFI i HOBI radionicu, gradnju, renoviranje, uživanje i rad u bašti i opremanje i dekorisanje doma. Uz zabavan i interaktivan program gosti su se upoznali sa suštinom brenda – kompletan servis za svaki kućni ili poslovni projekat, od početka do kraja. Pored zabavnog sadržaja, sve posetioce, tokom predstojećeg vikenda očekuje i -15 % popusta na sve redovne cene.


“Naša svrha je da pomognemo da svaki projekat izvedete do kraja na najprofesionalniji i najekonomičniji način. Ovde nećete pronaći samo proizvode vrhunskog kvaliteta, već i našu stručnost i posvećenost da vas podržimo u tome da vaša ideja postane realnost. Drugu godinu postojanja obeležila je podrška naših vernih kupaca i partnera i kontinuiran rast svih važnih parametara našeg poslovanja, na čemu smo jako zahvalni. Nastavićemo da rastemo u godinama koje dolaze uz ambiciju da otvorimo nove radnje i približimo se još većem broju kupaca”, izjavio je Nikola Bartulović, direktor CRAFTERA.


CRAFTER nudi najkvalitetnije proizvode: od poda do plafona, od podruma do krova, ali i usluge kao što je iznajmljivanje alata, koje će pomoći svakom potrošaču i profesionalcu da završi svoje projekte. Crafterov online shop na www.crafter.rs je najbrži i najjednostavniji način kupovine bez čekanja u redu i dostupan je 24/7. Dodatno, brend ističe saradnju sa profesionalcima i pravnim licima kojima omogućava značajne pogodnosti i uštede.

O CRAFTER-u:
CRAFTER je maloprodajni Do-It-Yourself lanac, u Beogradu, na adresi TC Zmaj, Autoput 18. CRAFTER u svojoj ponudi ima brendova renomiranih proizvođača, ali i u usluge, poput iznajmljivanja alata, koje će svakom potrošaču i profesionalcu pomoći da svoj projekat izvede do kraja. Objekat se prostire na više od 10.000 m2, zapošljava 100 radnika i ima 6 kasa. Među 50.000 pažljivo biranih proizvoda naći ćete sve od građevinskog materijala, alata i mašina, boja i lakova, opreme za kupatilo i kuhinju, sve za uživanje i rad u bašti, dekorisanje i opremanje doma.
CRAFTER je građen po modernom konceptu, koji podrazumeva veći prodajni prostor koji je pet friendly, stručno i obučeno osoblje, kutak za decu, prostranija parking mesta, a sve u skladu sa ciljevima CRAFTERA – pružiti potrošačima lepše iskustvo kupovine: sve na jednom mestu, po najpovoljnijim cenama.