Leto je samo po sebi uzbudljivo, ali uz odličan televizijski sadržaj, zabava može biti još bolja! Ovo su filmski hitovi koje vam predlažemo da odgledate tokom nedelje:Da li ste spremni za ovonedeljne filmske hitove

Ukoliko volite filmove u kojima glumi Richard Gere, onda je film „Dobročinitelj“ ( naslovna fotografija)odlično rešenje za četvrtak uveče. U ovom filmu filantrop se upliće u brak upravo venčanog mladog para, kako bi ponovo proživeo sopstvenu prošlost. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Extra.

Ljubitelji drama i trilera u petak mogu da pogledaju film „Kloi“ koji će se od 23.10h emitovati na kanalu FilmBox Premium. Ketrin i Dejvid su naoko idealan par. Ona je doktor, a on cenjeni profesor. Imaju srećan brak i talentovanog sina. Ipak, kada Dejvid zakasni na avion i ne stigne na svoju rođendansku proslavu, Ketrin postaje sumnjičava. Sumnjajući da je muž vara, iznajmljuje firmu koja se bavi proverom bračne vernosti. Kloe je žena koja bi trebala da zavede Dejvida i na taj način proveri njegovu lojalnost. Njen zadatak je da se sastaje sa Dejvidom i daje izveštaje o toku “izlazaka”. Zajedno sa učestalošću njihovih susreta, Kloini opisi postaju sve slikovitiji. 

Nedelju rezervišite za komediju „Građanin Dvejn“ koji će se emitovati od 19.35h. Dvejn Balfor je tinejdžerska verzija Don Kihota, a predstavlja momka rođenog u porodici spektakularno bezuspešnih ljudi. Ono što počinje kao obično školsko rivalstvo, pretvara se u potpuni haos, kada Dvejn odluči da se kandiduje za gradonačelnika malog grada, Ridžveja. Kako će se dalje odvijati ova situacija, možete saznati na FilmBox Stars kanalu.

Uživajte u letnjem programu!