Iako nas prolećne temperature najčešće mame da vreme provodimo u prirodi, van svojih domova, kada god se vratimo kući, znamo da nas dobra zabava čeka na omiljenim FilmBox kanalima, a kako je uz njih uvek zagarantovan dobar provod, ove naslove ne smete propustiti!

Ko do sada nije gledao, obavezno bi trebalo da isprati radnju kriminalističkog filma „Utvrđivanje smrti“! (naslovna fotografija) Kako bi pobegao od ogromnih kockarskih dugova, veoma odbojni Ris Vilijams odlučuje da inscenira sopstvenu smrt uz pomoć dugogodišnje sapatnice, supruge Kejti. Kad Ris „umre”, Kejti nasleđuje pet miliona dolara od polise osiguranja, što će im pomoći da otplate dugove i započnu novi život na nekom drugom mestu. Ali, da li je moguće da prevara krene po zlu, a Ris završi zaista mrtav? Ovo neverovatno filmsko delo gledajte u četvrtak od 19.25h na kanalu FilmBox Extra.

„Kosmički greh“

Petak je dan kada će se na istom kanalu emitovati akcioni, naučno-fantastični film „Kosmički greh“ u kom glave uloge tumače Bruce Willis, Frank Grillo i Adelaide Kane. U ovom filmu sedmoro odmetnutih vojnika započinje preventivni udar na novootkrivenu vanzemaljsku civilizaciju u nadi da će okončati međuzvezdani rat i pre nego što je započeo. Od 21h.45h se smestite u omiljeni kutak dnevne sobe i uživajte u neverovatnim kadrovima.

„Savršeni stranci“

Preplitanje komedije i drame možete pronaći u filmu „Savršeni stranci“ koji će se na FilmBox Premium kanalu emitovati u nedelju od 21.00h. Jedne tople letnje večeri, zaljubljeni par, Roko, plastični hirurg i Eva, psihoterapeut, očekuju svoje dobre prijatelje da zajedno provedu prijatno veče. Sve ide kako treba, dok im na pamet ne padne igra nalik ruskom ruletu: spustiće svoje mobilne telefone na sto, zarotirati ih i pročitati prvi poruku koja stigne putem bilo kog od postojećih servisa. Ova neobična igra deluje besmisleno među prijateljima koji dele sve jedni sa drugima. Ipak, kad telefoni zazvone, čiji dlanovi će se najviše oznojiti?