Film koji je režirala Rejč Flajt, intiman je pogled na godinu dana života poznate holivudske glumice Selme Bler, nakon što joj je dijagnostifikovana multipla skleroza, autoimuna bolest za koju nema leka.

Duboko lična priča o otpornosti „Predstavljanje, Selma Bler“ u centar pažnje stavlja ženu koja se bori sa svojom bolešću i izazovima kao što su seciranje duboko ukorijenjenih mitova o lepoti, kolektivni strah oko invaliditeta i smrtnosti, kao i borbu za samoprihvatanje i potragu za spokojem.

Bogat njenom prepoznatljivom duhovitošću i humorom, film prati Blerovu dok se miri s dijagnozom koja joj je promenila život i započinje putovanje monumentalne tranzicije, koju gledaoci mogu premijerno pogledati na kanalu TLC u utorak, 30.maja u 21h. Dokumentarni film “Predstavljanje, Selma Blair” dostupan je odmah putem HBO Max striming usluge.

“Selma je snaga prirode, glumica, majka, a sada i glasnogovornica osoba s invaliditetom. Njena hrabra borba protiv MS-a i njena otvorenost da kroz suze i smeh podeli svoju duboko ličnu priču čine je simbolom ogromne istrajnosti koja nam je svima sada potrebna,” kaže Igal Svet, potpredsednica u Warner Bros. Discovery.

“Izuzetno sam zadovoljna i ponosna što je Warner Bros. Discovery dom za moj filmski “debi” i što verujem u moć pripovedanja kao načina da nas sve poveže. Možda sam ja tema ovog filma, ali nadam se da će svako videti sebe u njemu i pronaći malo snage i radosti za koje možda nisu znali da ih imaju,” kaže Blerova. 

“Moja veza sa Selmom je bila trenutna. Od našeg prvog zajedničkog FaceTime susreta odmah sam shvatila ko je ona — razoružavajuća, šarmantna, stvarna i istinita,” kaže rediteljka Rejčel Flajt. “Od samog početka sam želela da ispričam ovu priču o drugačijem načinu postojanja u svetu. Počastvovana sam što mi je Selma dala poverenje da ispričam njenu priču. Ne mogu biti srećnija što sam deo Warner Bros. Discovery porodice.”

O kompaniji Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com