Vrbas, 14. jun 2023. – Sa željom da unapredi svakodnevni rad i boravak dece i vaspitača, međunarodni danski maloprodajni lanac JYSK uručio je vrednu donaciju dečjem vrtiću “Boško Buha” u Vrbasu. Donacija obuhvata opremu za igru i police za knjige koje će oplemeniti prostor vrtića. Uz to, ova lepa vest dolazi sa najavom otvaranja prve JYSK prodavnice u ovom gradu.

Dejan Jeneckov, District manager kompanije JYSK, zajedno sa Petrom Kovačevićem, Store managerom, posetio je dečji vrtić kako bi lično uručio donaciju.

,,Kao kompanija, svesni smo odgovornosti koju imamo i uvek težimo da pružimo pomoć tamo gde je najpotrebnija. Dolaskom u Vrbas, želimo ne samo da otvorimo nova radna mesta, već i da stvorimo pozitivnu promenu u lokalnoj zajednici. Naš cilj je da ulepšamo okruženje u kojem deca provode svoje detinjstvo, jer smo svesni da zdravo i srećno detinjstvo gradi temelje za uspešnu budućnost. Ponosni smo što smo u mogućnosti da doniramo vrtiću ”Boško Buha” opremu za igru i knjige koje će obogatiti njihovo iskustvo. Uz to, otvaranjem naše prve prodavnice u Vrbasu, želimo da pružimo inspirativno i jedinstveno iskustvo kupovine našim vernim kupcima. Verujemo da će naš dolazak u Vrbas doneti veliku radost i korist zajednici, i radujemo se što smo deo ove priče“, naglasio je Jeneckov.

Pored brige i podrške lokalnoj zajednici, kompanija JYSK je sa ponosom najavila otvaranje svoje prve prodavnice u Vrbasu. Ova prodavnica će biti uređena prema modernom skandinavskom konceptu 3.0 i vrata će otvoriti 15. juna u 9 časova na adresi Njegoševa 2a. Vrbas će tako postati domaćin 45. JYSK prodavnice u Srbiji, koja će zauzimati prostor od preko 1.000 kvadratnih metara i zapošljavati sedam novih radnika.

Povodom otvaranja prve prodavnice u Vrbasu, JYSK je pripremio posebne popuste koji će se kretati čak do 70 odsto. Takođe, prvih 100 kupaca tokom prva dva dana otvaranja će dobiti iznenađenja u vidu poklona – jastuka i jorgana.

Više informacija o ponudama i akcijama nove prodavnice možete pronaći na JYSK otvaranje Vrbas.