Ukoliko ste veliki ljubitelj filmova, ali često nemate inspiraciju kada je u pitanju izbor sledećeg naslova koji treba da odgledate, na pravom ste mestu. FilmBox kanali vam nude baš sve – od biografija, preko akcija, trilera i misterija, pa sve do romantičnih komedija, a oni koji će vam definitivno privući pažnju nalaze se u nastavku.

U četvrtak vam predlažemo da na kanalu FilmBox Extra kanalu pogledate film „Osamdeset minuta”. Ova priča predstavlja rođendan u porodičnom krugu koji se menja u neumoljivu trku s vremenom. Aleksa, koji očekuje kući voljenu Monu, posećuje stari prijatelj – Valter. Simpatičan vlasnik restočrana dolazi sa dva nabildovana muškarca. Ispada da je Aleks dužan Valteru koji postaje mnogo nestrpljiv. Da bi ga ubrzao, Valter mu ubrizgava otrov. On dobija 80 minuta da vrati novac. Ako ne uspe, Aleks neće dobiti protivotrov – umreće… Film će početi sa emitovanjem od 21h.

U petak vas na kanalu FilmBox Premium od 22:40h očekuje film „Aloha” u kom glavne uloge tumače Bradley Cooper, Emma Stone i Rachel McAdams. Proslavljeni vojnik po ugovoru vraća se na mesto svojih najvećih trijumfa u karijeri i stupa u kontakt sa starom ljubavlju, dok se istovremeno neočekivano zaljubljuje u žestoku vazduhoplovnu nadzornicu koja mu je dodeljena.

Bradley Cooper, left, and Rachel McAdams star in Columbia Pictures’ “Aloha,” also starring Emma Stone.

Nedelja je dan kada polako možete da počnete da se pripremate za Dan zaljubljenih, a posebnu inspiraciju probudiće film „Ljubavne note”. Popularna zvezda country muzike – Jaime Derringer i Nori Flannery, kritičar stručnjak u oblasti ozbiljne muzike, nakon intervjua provode noć zajedno. Međutim, kada Nori sazna da je ostala trudna, počinje da nagovara svog najboljeg prijatelja, koji je i ranije mislio o usvajanju deteta, da se odluči na to. Film će početi sa emitovanjem od 19:30h na kanalu FilmBox Stars.