Uživanje u omiljenim filmovima često je najbolji način za opuštanje i beg od svakodnevnih obaveza. Baš zbog toga, i ove nedelje smo pripremili predloge koji će se emitovati na FilmBox kanalima, a u kojima možete da uživate sa prijateljima ili porodicom. Udobno se smestite jer vam donosimo nekoliko sjajnih naslova koje ćete želeti da pogledate ponovo.

Za četvrtak u 21h na kanalu FilmBox Extra je „zakazano“ emitovanje filma „Opoziv“. Petoro prijatelja odlazi na odmor u kućici na jezeru, gde očekuju samo dobar provod. Ipak, oni ne znaju da je Zemlja upravo pod opsadom vanzemaljaca i da su u toku masovne otmice.

Naredni dan, petak, idealan je za triler „Spaljena senka“ u kom Čarli, zlosrećni usamljenik opsednut ruskom striptizetom, upoznaje slepog beskućnika koji je njegova identična kopija. Zbunjen i zaintrigiran ovim otkrićem, on poziva tog čoveka u svoj život. Film će se emitovati takođe od 21h na kanalu FilmBox Premium, a nema sumnje da će na vas ostaviti veliki utisak.

Spaljena senka

Spoj glumačkih sposobnosti koje donose Bruce Willis, Chad Michael Murray i Jon Tyler Olson sigurno ne može proći nezapaženo. Zbog toga, u nedelju se udobno smestite i pogledajte akciju „Preživeti nož“ u kom obeščašćenog doktora i njegovu porodicu kao taoce u njihovoj kući drže dvojica kriminalaca, kojima je nakon pljačke neophodna medicinska pomoć. Film će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars.