Huawei Watch Ultimate je najnoviji nosivi uređaj napravljen za sve istraživače u srcu koji neprestano nastoje da nadmaše sebe, zadržavajući pritom luksuzan izgled i stil na kojem mnogi zavide. Prodaja u Srbiji kreće od 3. maja, pa će ovaj vanserijski pametni sat i sve njegove fantastične funkcije biti dostupne korisnicima i kod nas.

Luksuzni i izdržljivi Huawei Watch Ultimate

Huawei Watch Ultimate postavlja nove standarde na tržištu pametnih satova, sa mnoštvom funkcija i vrhunskim dizajnom i materijalima koji se koriste pri izradi ovog remek-dela. Sačinjen je od izdržljivih materijala, a pravi primer za to je kućište od tečnog metala na bazi cirkonijuma. Tu je i Nano-Tech keramička maska, kao i brojčanik sata od safira. Sve ovo pruža luksuznu estetiku, a uz inteligentne karakteristike idealno priprema korisnike za bilo koju avanturu na otvorenom – bilo da nalazi se na kopnu, na vrhu planine ili na moru, ili pak neki gala događaj, kao na crvenom tepihu.

Tečni metal na bazi cirkonijuma je inovativni materijal koji se nalazi u vrhunskim luksuznim dizajnerskim satovima i različitim preciznim instrumentima, a prvi put se sa Huawei Watch Ultimate pojavljuje kao materijal pri kreiranju pametnih satova. Njegova jedinstvena svojstva čine ga pogodnim za različite situacije – ekstremne aktivnosti jer je dovoljno otporan pri korišćenju tokom planinarenja, na kamenitim terenima, u toplini peščanih pustinja, kao i za svakodnevno nošenje, pa i neke luksuzne večere.

Dizajn koji zadivljuje, uz sjajne sportske funkcije

I ne samo to, Huawei Watch Ultimate je po prvi put opremljen jedinstvenom postavkom sa tri dugmeta, koja se često nalazi samo u tradicionalnim vrhunskim satovima. Predstavlja širinu funkcionalnosti gedžeta, složenost izrade i poboljšano interaktivno iskustvo. Kao i kod svih Huawei nosivih uređaja, novi flagship pametni sat biće kompatibilan i sa Android i iOS uređajima.

Dizajniran je da pokaže i inovativnu tehnologiju kompanije Huawei, odnosno nadogradnju u odnosu na druge pametne satove na tržištu u smislu mogućnosti za sportske aktivnosti na otvorenom, kao i otpornosti na vodu. Dolazi u dve verzije, Voyage Blue i Expedition Black, koje su precizno projektovane i dizajnirane da pomognu pri izražavanju različitih ličnosti, hobija i težnji, bilo da je korisnik zaljubljenik u sport, avanturista spreman na različite situacije ili pak osoba koja želi da isprati različite zdravstvene parametre i obaveze tokom dana uz elegantan i pre svega izdržljiv uređaj.

AppGallery čini svako iskustvo još boljim

Ono što poboljšava korisničko iskustvo jeste veliki broj aplikacija dostupnih na prodavnici AppGallery. Svakom korisniku pametnih uređaja bitno je praćenje rezultata sportskih i svakodnevnih aktivnosti koje gedžet prikuplja. Uz Huawei Health i aplikaciju Strava, dostupnu na AppGallery, pametni sat poput Huawei Watch Ultimate će pružiti sveobuhvatnu korisničku podršku. Precizni lični podaci vezani za performanse u više sportova koje aplikacija Huawei Health prati, kao i detaljne informacije o ruti kretanja, se mogu neprimetno preneti na Strava nalog. Ovim putem korisnik može da koristi podatke koje je gedžet prikupio, i uživa u svim benefitima koje kombinacija funkcija uređaja i aplikacije nudi.

###

O kompaniji Huawei Consumer BG

Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.