Sezona grejanja je sve bliže, a time čišćenje i održavanje doma postaje kompleksnije. Ukoliko želite da svoje stare kućne uređaje zamenite novim i efikasnijim tehnološkim rešenjima, Samsung trenutno nudi odličnu pogodnost. Iskoristite priliku jer kupovinom odabranih modela usisivača, mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje posuđa, rerni i frižidera ostvarujete do 25% popusta i pet godina garancije za dugoročnu sigurnost.

Za higijenski čist dom
Za efikasno usisavanje tu je moćni usisivač Bespoke Jet™ Complete Extra sa kojim možete čistiti različite vrste podova s maksimalnom usisnom snagom od 210W i funkcijama koje osiguravaju efikasno i higijensko čišćenje koje ne ostavlja prašinu ni u vazduhu ni na podu. Inovativna multifunkcionalna stanica za čišćenje automatski prazni prostor za skladištenje prašine zadržavajući 99,999% čestica prašine. Ovaj model opremljen je i naprednijim motorom sa digitalnim inverterom koji je brži, manji i efikasniji od konvencionalnog motora, a ima i duže trajanje baterije.

Za svežu i mirisnu odeću
S promenom godišnjeg doba menjamo i odeću koju treba oprati, kako onu letnju, koju odlažemo, tako i onu jesenju koju ćemo nositi sledećih nekoliko meseci. Samsung WW80TA026AE1LE mašina za pranje veša pruža efikasno pranje čak i na nižim temperaturama uz Eco Bubble™ tehnologiju. Deterdžent se pretvara u mehuriće, pa tako brzo prodire u tkaninu i lako uklanja nečistoću, istovremeno štedeći energiju i štiteći boju i teksturu materijala Program Hygiene Steam (higijenska para) poboljšava kvalitet pranja bez prethodnog tretiranja.  Para se ispušta sa dna bubnja, tako da je svaki predmet temeljno prožet parom. Time se uklanjaju tvrdokorna prljavština i 99,9% bakterija* i alergena dok AI Control tehnologija, uz pomoć veštačke inteligencije, personalizuje i predlaže cikluse pranja analizom obrazaca korišćenja, nudeći efikasno i jednostavno čišćenje odeće.

Za najukusnija jela
Samsung Električna rerna sa fleksibilnim vratima (NV7000N) donosi savremeni dizajn sa LED ekranom što čini kuvanje pravim zadovoljstvom. Sa Dual Cook Flex sistemom korisnik može da priprema različita jela u isto vreme bez mešanja mirisa ili ukusa, bez suvišnog gubitka vremena, dok rerna donosi veliki kapacitet od 75 L. Stvorena je na bazi AI tehnologije koja nudi povezane karakteristike preko aplikacije SmartThings i Wi-Fi mreže, čineći kuvanje neverovatno jednostavnim i zabavnim, a opcija pirolitičkog čišćenja pobrinuće se za čistoću i urednost rerne. Uz sve to, sadrži i energetsku efikasnost A+ razreda.

Posebna jesenja ponuda sa velikim popustima
Kombinacijom odabranih Samsung uređaja vaš će dom zablistati u jesen, te iskoristite ovu neverovatnu priliku jer kupovinom odabranih modela usisivača, mašina za pranje i sušenje veša, mašina za pranje posuđa, rerni i frižidera ostvarujete do 25% popusta i pet godina garancije za dugoročnu sigurnost. Pet godina garancije podrazumeva 2 godine fabričkog i 3 godine dodatne Samsung garancije uz uslov registracije, najkasnije 30 dana od datuma kupovine. Promocija traje od 2.10. do 28.10.2023. ili do isteka zaliha, a za više informacija posetite link.

#

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet pametnih televizora, pametnih telefona, prenosnih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.