U nagradnoj igri “Uzmi račun i pobedi”, u prvom izvlačenju,izvučeni su dobitnici jednoiposobnog i dvosobnog stana u beogradskom naselju “Zemunske kapije”. 

Broj prvog dobitnog računa bio je je AT553503 poslao ga je Vladan Petrović iz Šapca koji je dobio jednoiposobni stan, a drugi  AM116663 račun je obradovao Malinu Radisavljević iz Kruševca koja je dobila dvosoban stan.

Naredne četiri subote izvlačiće se dobitnici dva stana u Beogradu.

Broj dobitnog računa dobija se tako što se iz bubnja izvuče šest (jednocifrenih) brojeva, kojima se potom dodaju dva slova. Prema preseku danas u 12, bilo je 588.440 učesnika, odnosno ukupno 44.422.042 računa. U ovom ciklusu biće pet izvlačenja.

Ovo je prvi put da građani račune nisu slali u kovertama, već je ceo proces digitalizovan. Računi se šalju preko aplikacije na mobilnom telefonu. Pravo učešća u izvlačenju ima svaki fiskalni račun unet do 12 časova na dan izvlačenja. Oni računi koji budu registrovani nakon toga ili koji ne budu izvučeni u emisiji imaju pravo učešća u svakom narednom izvlačenju. Takođe, svi računi koji ne budu dobitni u ovom krugu nagradne igre biće u konkurenciji za nagrade u drugom krugu nagradne igre tokom 2023. godine.