Kako ulazimo u novu sedmicu, svet kinematografije nam ponovo otvara svoja vrata. Ima li išta bolje od opuštanja uz dobar film? Odgovor je očigledan. Pobegnite u različite svetove i emocije uz predloge naslova koje vam predlažemo ove sedmice.

U sredu okupite porodicu i zajedno odgledajte film „Prvi pas“ (naslovna fotografija) koji će se od 19.25h emitovati na kanalu FilmBox Extra. U ovom filmu usvojeni dečak se sprijateljuje sa izgubljenim psom za koga se ispostavlja da pripada predsedniku Sjedinjenih Država. On odlučuje da pobegne od kuće i vrati psa u Belu kuću, jer je to jedino ispravno.

„Svakog dana“ 

Ukoliko ste ljubitelj akcija, onda je definitivno samo jedno – ovaj film ne smete propustiti! U filmu „Svakog dana“ stidljiva tinejdžerka se zaljubljuje u duha koji se svakog jutra budi u telu druge osobe. Film će se emitovati u četvrtak na kanalu FilmBox Premium, a satnica je zakazana za 21h.

„Odsjaji“

Film „Odsjaji“ emitovaće se u subotu od 21h na kanalu FilmBox Stars. Kad agenta Evropola, Toma Brindla, pozovu u Barselonu da pronađe serijskog ubicu poznatog kao “Pigmalion”, on dolazi do izuzetnog otkrića. DNK pronađen blizu tela na poslednjem mestu zločina, poklapa se sa DNK mladog, nepredvidivog vojnika, Marka Solera, ali istraga pokazuje da je ubica možda Markov otuđeni brat blizanac. Agent Brindl koristi Marka da napravi psihološki profil njegovog brata.

Ali, što se više primiče ubici, primiče se i on njemu. Lovac postaje plen, a Pigmalion takođe otkriva da ima brata blizanca, pa počinje da uhodi tim istražitelja. Jedini način da konačno uhvati ubicu je da sve stavi na kocku, uključujući i one koje voli.