Iako je sredina radne nedelje, svima prija činjenica da smo jedan dan bliži vikendu. Kako bi ostatak nedelje protekao u dobrom raspoloženju i pun utisaka, vreme je da izaberete filmove koje ćete gledati ove sedmice. Nema sumnje da ćete ove priče obožavati:

Za četvrtak vam predlažemo triler „Gavran“ (naslovni foto) koji će se od 21h emitovati na kanalu FilmBox Extra. Ovaj film predstavlja izmišljenu priču o poslednjim danima Edgara Alana Poa, u kojoj je pisac u poteri za serijskim ubicom, čija ubistva neodoljivo podsećaju na ona u njegovim pričama.

Brad Pitt stars in “Ad Astra”.

Petak je dan za avanture, a onu pravu ćete doživeti ukoliko od 22:40h na kanalu FilmBox Premium pogledate film „Ka zvezdama“. Astronaut Roj Makbrajd kreće opasnim stazama našeg solarnog sistema kako bi otkrio istinu o svom nestalom ocu i njegovoj propaloj ekspediciji koja sada, trideset godina kasnije, postaje pretnja univerzumu. Glavne uloge tumače Brad Pitt, Tommy Lee Jones i Ruth Negga.

DESTROYER_DAY

Subotu „začinite“ fenomenalnom akcijom koja će se emitovati na kanalu FilmBox Stars. U filmu „Uništiteljka“ policijska detektivka se ponovo nalazi sa ljudima sa kojima je davno radila na tajnom zadatku, kako bi među njima konačno došlo do pomirenja. Film će se emitovati od 21h.