Foto: Lesaffre

Beograd, 17. oktobar – Tradicionalno, povodom obeležavanja „Svetskog dana hleba”, kompanija Lesaffre je desetu godinu zaredom donirala pekarske proizvode deci iz „Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine Zvečanska”. Predstavnici kompanije uručili su mališanima iz Zvečanske mafine i pogaču, napravljene specijalno za ovu priliku u pekarskom centru kompanije Lesaffre.

Ovom prilikom, Miodrag Jelić, generalni direktor kompanije Lesaffre za Srbiju, Rumuniju, Moldaviju i Bugarsku, naglasio je važnost podrške ugroženim kategorijama stanovništva.

„Kompanija Lesaffre se uvek trudila da bude društveno odgovorna i aktivno doprinese zajednici u kojoj posluje. Donacijom deci iz Zvečanske, želeli smo da im simbolično pružimo trenutke radosti u njihovim izazovnim životnim okolnostima. Pogača koju doniramo simbolizuje toplinu, brigu i podršku koju želimo da im pružimo. Ovom prilikom zahvalili bismo se i osoblju u Zvečanskoj na njihovom neumornom radu i predanosti.“ rekao je Miodrag Jelić.

Kompanija Lesaffre prisutna je na tržištu Srbije dve decenije, nudeći bogat asortiman sirovina za pekarske proizvode, visokog kvaliteta. Kroz brojne društveno odgovorne projekte nastavlja da pomaže ugroženim licima i ustanovama, ali i daje podršku mladim pekarima i tehnolozima kroz razne praktične obuke i edukacije.