Košarkaši Partizana nastavili su tradiciju koja traje više od dve decenije! I ove godine, crno-beli su posetili dom „Drinka Pavlović“ na Senjaku, koji posluje u okviru Centra za zaštitu dece i odojčadi u Zvečanskoj i obradovali štićenike doma novogodišnjim paketićima, koje su obezbedili u saradnji sa kompanijom Mozzart.

Stigavši u Dom pravo sa treninga, košarkaši Partizana Aleksa Avramović i Đorđije Jovanović su u razgovoru sa štićenicima doma izrazili nadu da će se uskoro videti na nekoj od utakmica.

“Uvek se rado odazivam humanitarnim akcijama koje klub organizuje jer ova vrsta pomoći i pažnje deci veoma znači pogotovo u vreme praznika da se ne osećaju usamljeno“ istakao je košarkaš Aleksa Avramović.

Rukovodilac doma Hristina Kadijević se zahvalila Partizanu i kompaniji Mozzart na dugogodišnjem prijateljstvu i dolasku koji je izuzetno važan za decu.

“Ovo je naša duga tradicija a košarkaški klub Partizan u saradnji sa kompanijom Mozzart svojim društveno odgovornim poslovanjem nikada ne preskoče mališane iz doma “Drinka Pavlović” na čemu smo im mi jako zahvalni. Jako nam je važno da naša deca i mladi pronađu sebi prave uzore što košarkaši Partizana jesu” istakla je Hristina Kadijević, rukovodilac doma.

Mozzart je još jednom pokazao društvenu odgovornost i privrženost partnerstvu sa crno-belima, a menadžerka za donacije i sponzorstva Jelena Zrnzević naglasila je da je ova kompanija tokom praznika donirala oko 2000 paketića raznim ustanovama širom Srbije. U saradnji sa Ministarstvom za brigu o porodici i demografiju paketići su stigli na adrese dece iz hraniteljskih porodica iz Beograda, Šapca, Loznice i Valjeva.