Svežina veša kao da je osušen na otvorenom, čak i prilikom sušenja u zatvorenom prostoru!

Većina nas ne živi u kući izvan grada, okruženi samo prirodom i svežim vazduhom. Već živimo u gradu u kojem godišnje imamo svega nekoliko sunčanih meseci. To znači da se često desi da nemamo mogućnost da sušimo veš na suncu kako bismo dobili taj savršeni osećaj svežine veša koji je osušen na otvorenom.

Nakon godina istraživanja i razvoja, Lenor predstavlja novi Lenor Fresh Air omekšivač sa jedinstvenom SolarDry™ tehnologijom koja vašoj odeći obezbeđuje tu svežinu kao da je osušen na letnjem povetarcu, čak i kada veš sušite u zatvorenom prostoru.

Miris veša koji je osušen napolju tokom sunčanog dana i dalje je nenadmašan. Objašnjenje za taj fenomen nalazi se u fotohemijskoj reakciji koja se dešava između mokre tkanine, sunčeve svetlosti i svežeg vazduha. Da bi se postigla ova neverovatna svežina, Lenor donosi novu liniju omekšivača koji pospešuje svežinu vašeg veša a u pitanju je – novi Lenor Fresh Air.

Tajna koja stoji iza veša koji je kao osušen na svežem vazduhu jeste ultra-koncentrisana formula, koja je kreirana tako da spreči stvaranje ustajalog mirisa. Istraživanja pokazuju da se pri kontaktu sunčeve svetlosti i mokre tkanine dešava fotohemijska reakcija tokom koje nastaju aldehidi i ketoni. Ova jedinjenja poseduju jedinstven i karakterističan svež miris, koji veš osušen na svežem vazduhu čini tako posebnim. Koristeći ekskluzivnu SolarDry™ tehnologiju, Lenor Fresh Air oponaša efekat koji sunce ima na mokru tkaninu i sprečava gomilanje ustajalog mirisa uz dugotrajnu svežinu.

Novi Lenor Fresh Air dolazi u tri mirisa. Tu je Fresh Wind, koji poseduje svež i energičan miris uz morske note, I citrusne arome, zatim Tropical Sunset sa voćnim mirisom uz slatke arome lubenice, dinje i manga, kao i Moonlight Lily, čiji je cvetni miris inspirisan ljubičicama, ćilibarom i aromatičnim začinima. Takođe, dostupne su dve veličine pakovanja: 33w i 55w.

Lenor Fresh Air dolazi sa ultra-koncentrisanom formulom, što znači da se uz sasvim malu dozu postiže prirodna svežina, bez obzira na vremenske prilike! Prilikom svakog pranja, Lenor Fresh Air troši 25% manje plastike i 60% manje vode u odnosu na druge Lenor tečne omekšivače. Takođe, boca je izrađena od stoprocentno reciklirane plastike (osim zatvarača i omotača), koja je nakon uklanjanja omotača potpuno reciklabilna.

Lenor Fresh Air biće dostupan u supermarketima širom Srbije od jula.

O kompaniji Procter & Gamble

P&G opslužuje potrošače širom sveta uz snažan portfolio sa pouzdanim, kvalitetnim, vodećim brendovima kao što su Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Fairy®, Gillette®, Head&Shoulders®, Lenor®, Oral-B®, Pampers® , Pantene®, Tide® i dr. P&G zajednica u svoju poslovnu operativnost uključuje približno 70 zemalja širom sveta. Posetite http://vvv.pg.com za najnovije vesti i informacije o P&G-u i njegovim brendovima.