Mercedes-Benz GLA 180 ili 15.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti mogu biti vaši ukoliko natočite 20 litara bilo kog goriva na MOL Serbia servisnim stanicama i prijavite se za nagradnu igru koja počinje danas.

U duhu novogodišnje atmosfere i darivanja, kompanija MOL Serbia i ove godine pokrenula je nagradnu igru koja će trajati do 26. januara. Glavna nagrada je Mercedes-Benz GLA 180 koja će biti izvučena 27.januara, dok će svake nedelje kupci biti u prilici da osvoje jednu od šest nedeljnih nagrada – 15.000 poena na MOL Plus klub kartici lojalnosti.

Godina iza nas je bila puna izazova, koje smo uspešno prevazišli. Tradicionalno, pred novogodišnje i božićne praznike želimo da se zahvalimo kupcima koji cene kvalitet naših proizvoda i usluga i da ih obradujemo vrednim nagradama. U godini pred nama nastavićemo da budemo njihov partner i odgovaramo na njiohove potrebe“,  izjavila je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Da bi učestvovali u nagradnoj igri „Sipaj i osvoji Mercedes“ potrebno je da vozači na bilo kojoj MOL Serbia servisnoj stanici dopune svoj automobil sa najmanje 20L nekog od sledećih goriva: MOL EVO 95, MOL EVO 95 Plus, MOL EVO Dizel, MOL EVO Dizel Plus ili TNG-a, nakon čega se registruju putem MOL GO aplikacije ili na web stranici https://evo.molserbia.rs/promocije Prilikom registracije preko web stranice potrebno je da učesnik ostavi sledeće podatke: ime i prezime, broj telefona, e-mail adresu i broj fiskalnog računa po kome je ostvario pravo na učešće i da verifikuje razumevanje i prihvatanje Pravila nagradne igre.

U slučaju registracije putem MOL GO aplikacije i korišćenja MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti dovoljno je da se korisnik jednom registruje za nagradnu igru. Kroz aplikaciju će se beležiti sve njegove transakcije kvalifikovane za učešće u Nagradnoj igri i nadalje će se automatski beležiti duplirana registracija, pod uslovom da je prilikom takve transakcije korišćena MOL Plus Klub kartica koja je prijavljena u MOL GO aplikaciji. Prilikom registracije putem MOL GO aplikacije potrebno je ostaviti sledeće podatke: ime i prezime, E-mail adresu, broj MOL PLUS KLUB kartice i broj telefona.

Svaki kupac može neograničeni broj puta da učestvuje u nagradnoj igri ako isupnjava uslove za učešće, dok članovi MOL PLUS KLUB programa lojalnosti imaju više mogućnosti za dobitak. Naime, korišćenjem MOL PLUS KLUB kartice prilikom kupovine goriva i prijavom na sajtu duplira se šansa za osvajanje nagrada.

Dobitnici će biti objavljeni svake nedelje u MOL Go aplikaciji, a spisak svih dobitnika će po okončanju Nagradne igre biti dostupan na https://evo.molserbia.rs/, kao i zvaničnim MOL Serbia kanalima na društvenim mrežama.

O MOL Serbia – MOL je na srpsko tržište ušao 2003. godine, a prva servisna stanica otvorena je u decembru 2005. Trenutno MOL Serbia ima više od 70 servisnih stanica u svim većim gradovima u Srbiji i duž glavnih puteva, gde su naši kupci u mogućnosti da kupe EVO i EVO Plus gorivo, kao i TNG. Kompanija MOL Serbia je 2015. predstavila koncept Fresh Corner, koji je sada prisutan na 41 servisnoj stanici u Srbiji. U 2019. godini, otvoren je Depo za gorivo u Sremskim Karlovcima, kao efikasan i lokalno prilagođen mehanizam za obezbeđivanje stabilne isporuke euro premium BMB i euro dizel goriva, kao i za efikasan pretovar. Portfolio proizvoda MOL Serbia uključuje TNG, polimere, bitumen i maziva. MOL Serbia raste snažno i posvećena je  ekonomskom i energetskom napretku srpskog tržišta nastojeći da postane prvi izbor kupaca i jedan od lidera na tržištu.