Odbojkaški i Košarkaški savez Srbije pripremili zanimljivu zabavu za svoje najvernije navijače na svojim Viber kanalima pred Evropsko i Svetsko prvenstvo; osvojite zvanične dresove potpisane od strane zvezda ženske i muške odbojkaške reprezentacije Srbije
Beograd, avgust 2023. Tokom ovog leta koje odlikuju brojna sportskih uzbuđenja, Odbojkaški savez Srbije i Košarkaški savez Srbije – čiji seniorski timovi učestvuju na Evropskom – odnosno Svetskom prvenstvu – odlučili su da se povežu sa svojim najvernijim navijačima na poseban način. Pred početak ovih takmičenja, na zvaničnom Viber kanalu Odbojkaškog saveza Srbije će biti priređeno darivanje za njegove članove sa jedinstvenim i dragocenim poklonima za one koji pokažu zavidno znanje iz odbojke.


Da bi ste učestvovali u darivanju, biće potrebno zapratiti zvanični kanal Odbojkaškog saveza Srbije na Viberu – i kroz komentare na objavu tačno odgovoriti na zadato pitanje. Pitanje za osvajanje zvaničnog dresa Srbije potpisanog od strane zvezda muške reprezentacije biće postavljeno na kanalu od 23. do 27. avgusta – dok će pitanje za istu nagradu od ženske reprezentacije biti postavljeno od 25. do 29. avgusta. Imena srećnih dobitnika koji će biti izvučeni metodom slučajnog uzorka od strane Odbojkaškog saveza Srbije biće prikazana u Viber kanalu u pratećoj objavi.


Korisnici Vibera će takođe biti pozvani da prate preporučeni ekskluzivni sadržaj koji će odbojkaške i košarkaške reprezentacije Srbije plasirati u svojim kanalima pre i tokom ovih velikih takmičenja – kao što su komentari sa lica mesta, izjave igrača i igračica i stručnog štaba, analize, novosti i rezultati i još puno toga.


Uz to, Viber će dodatno podići navijačko raspoloženje među pratiocima naših reprezentacija time što će im ponuditi posebno kreirane besplatne navijačke čestitke koje će ljubitelji košarke i odbojke moći da razmenjuju tokom turnira, kao i izazovne kvizove koji će testirati njihovo poznavanje sportova. Time će svaki pravi navijač steći utisak da uživo učestvuje u svim mečevima Srbije na putu do pobedničkog podijuma u ova dva trofejna sporta za našu zemlju.


Zbog toga se pridružite danas zvaničnim Viber kanalima Odbojkaškog saveza Srbije i Košarkaškog saveza Srbije, uživajte u jedinstvenom navijačkom iskustvu, osvojite vredne poklone i podržite naše asove na putu sportske slave ovog leta!


O aplikaciji Rakuten Viber
Rakuten Viber povezuje ljude bez obzira na to ko su ili odakle dolaze. Globalna baza korisnika nudi niz funkcija kao što su razgovori 1-na-1, video pozivi, razmenu poruka u grupama i ažuriranja i razgovore s omiljenim brendovima i poznatim ličnostima. Viber obezbeđuje korisnicima sigurno i besplatno okruženje za deljenje emocija. Rakuten Viber je deo Rakuten Group Inc., svetskog lidera u e-kupovini i finansijskim uslugama. Viber je zvanična aplikacija za razmenu poruka NBA tima Golden Stejt Voriors.