Utisci povodom 95. dodele Oskara se i dalje sabiraju, zbog čega i tokom nedelje nastavljamo u istom duhu. Najrazličitiji naslovi će se i ove sedmice naći na FilmBox kanalima, a mi vam, kao i uvek, predlažemo neke od najboljih…

Ukoliko još uvek niste odgledali film „Kralj boraca”, ne propustite priliku da u četvrtak od 21.00h uživate u glumi koju će vam prirediti Zeb Crown, Casey Clark, Erica Ramirez i Blake Logan. U ovoj akciji problematičan momak iz popravnog doma dobija novu šansu da živi mirnim životom, sa normalnom porodicom, ali ga otac usvojitelj i brat usmeravaju ka podzemnom svetu borilačkih klubova. Pošto je ceo život proveo na ulici, Vil je rođen kao borac i apsolutno je najbolji, ali njegova maštanja o normalnom životu propadaju kada otkrije mračnu stranu takmičenja, kako na ulici, tako i kod kuće. Film će se emitovati na kanlu FilmBox Extra.

Photography By Myles Aronowitz

Ako volite glumu Ričarda Gira, onda je „Arbitraža” film koji definitivno treba da odgledate! Ova drama oslikava finansijski oslabljenog tajkuna, koji je novac stekao zahvaljujući hedž fondovima, a koji očajnički pokušava da proda svoju trgovinsku imperiju, međutim, on pravi grešku koja ga primorava da se za pomoć obrati na neočekivanom mestu. Film će se emitovati u subotu od 22.55h na kanalu FilmBox Premium.

Svi ljubitelji romantičnih komedija već sada mogu da rezervišu nedeljno veče za ovaj žanr. U pitanju je film „Jedan u milion” koji će se emitovati od 22.30h na kanalu FilmBox Stars. Kvin izlazi iz fontane u parku, u gradu Ho Ši Minu, bez ikakvog sećanja na to ko je i odakle dolazi. Dok luta gradom spajajući polako deo po deo svoje prošlosti, shvata da ga nemilosrdno progone tajanstvena bića.