!

Akcija, triler ili komedija? Bez obzira na to koji vam je omiljeni filmski žanr, preporučujemo da pročitate opise nekih od filmova koji će se tokom ove nedelje emitovati na FilmBox kanalima. Za koji god da se odlučite, jedno je definitivno – uživaćete u neverovatnom sadržaju.

Ljubitelje trilera večeras na kanalu FilmBox Stars očekuje odličan film pod nazivom “Korteks”( naslovni foto). Čarls Bojer, penzionisani policijski nadzornik, odlučuje da se preseli u Rezidens, ustanovu specijalizovanu za neuro-degenerativne poremećaje. Vrlo brzo se uklapa u novo okruženje, ali pacijenti počinju da umiru jedan za drugim. Čarls, koji je u srcu još uvek policajac, ubeđen je da ih osoblje ubija. Negde između delirijuma i instinkta, uprkos Alchajmerovoj bolesti, Čarls započinje najvažniju i najopasniju istragu svog života. Udobno se smestite u 21h.

Film “Zaboravljeni” emitovaće se u subotu od 21h na kanalu FilmBox Extra. Džordž je mentalno oboleli beskućnik, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme pokušava da ostvari kontakt sa svojom ćerkom. Džordž se obraća njujorškoj socijalnoj službi, ali mu za potrebnu finansijsku pomoć nedostaju dokumenta. Tada postaje prijatelj s drugim beskućnikom, koji tvrdi da je bio uspešni džez muzičar. Ukoliko volite glumu Ričarda Gira, ovaj film će na vas zasigurno ostaviti pozitivan utisak.

Nedeljno veče rezervišite za smeh uz film “Delikatnost”. Lepa Natalija se nakon muževljeve smrti baca u ralje posla. Nakon nekog vremena se sprijateljuje sa Markusom, njenim radnikom. Njihov odnos se produbljuje sve više i više. Ipak, ne drugi ljudi, već njihove vlastite sumnje i nesigurnosti, mogu da dovedu do raspada nečega do čega im je neobično stalo. Ovu romantičnu komediju možete gledati na kanalu FilmBox Premium od 19.10h.