Smanjite temperaturu pri pranju sudova i uštedite električnu energiju

U svojoj poslednjoj lansiranoj kampanji, Fairy poziva potrošače da smanje temperaturu pranja sudova, uz unapređenu formulu koja je posebno osmišljena tako da deluje na nižim temperaturama. Ova poslednja inovacija napravljena je sa ciljem da smanji emisiju štetnih gasova prilikom pranja sudova, od čega 90% dolazi od zagrevanja vode.

U vreme kada 65% populacije kaže da želi da uštedi električnu energiju kod kuće, ova inovacija odgovara na potrebe korisnika koji, prema istraživanju tržišta koje je sproveo Fairy, traže efikasniji način pranja sudova, žele da uštede vreme (25%), eneriju (21%) i novac (35%). Sa druge strane, 88% ispitanika ipak za pranje sudova koristi toplu vodu jer smatraju da je tako učinak bolji. Ispitanici trenutno ne razumeju koliko zapravo mogu da uštede ako smanje temperaturu na kojoj peru sudove i ne žele ni da pokušaju jer ne veruju da sa hladnijom vodom mogu postići željene rezultate.

Uz unapređenu formulu, ostvarićete sjajne Fairy rezultate čak i u hladnoj vodi.

Ovo je kampanja koja je lansirana u pravo vreme ne samo da odgovori na trenutne potrebe potrošača, već i da nam pomogne da pronađemo održivo rešenje za pranje sudova, što je od velikog značaja za nas u Fairy-ju. Oduvek smo se trudili da pomognemo porodicama da uštede – bilo da je reč o vremenu, novcu ili električnoj energiji. Sa ponosom predstavljamo rešenje koje će našim potrošačima omogućiti da uštede i da istovremeno postignu najbolji učinak pranja sudova“, kaže Razvan Resmerita, direktor komunikacija P&G za jugoistočnu Evropu.

Drop The Hot: kako Fairy funkcioniše na niskim temperaturama?

Hladna voda zahteva tečnost za pranje sudova koja se brzo aktivira. Zbog toga nova unapređena Fairy formula u svom sastavu sadrži supstance koje mu omogućavaju da bude delotvoran čak i na niskim temperaturama. Moćniji u svakoj kapi, Fairy se aktivira brzo, čak i u hladnoj vodi, i momentalno prodire kroz naslage masti, ostavljajući sudove besprekorno čistim.

Uz novu unapređenu formulu, možete spustiti temperaturu i odložiti gumene rukavice, jer vam više neće biti potrebne pored nežne Fairy formule i uz vodu niske temperature.