Beograd, 08. avgust 2023 – Kompanija MOL Serbia otvorila je danas novu servisnu stanicu u Beogradu, na Bežanijskoj kosi. Nova stanica u svojoj ponudi ima pored goriva MOL EVO i MOL EVO Plus na koje su kupci već navikli i novo premium gorivo BMB 100 Plus, AdBlue, Fresh Corner proizvode, kao i druge artikle namenjene ljudima u pokretu. Otvaranje nove stanice u skladu je sa ciljevima postavljenim ažuriranom MOL Group Strategijom 2030+ „Shape Tomorrow“ koja poseban fokus stavlja na razvoj segmenta Consumer Services.

Otvaranje nove stanice u Beogradu na Bežanijskoj kosi je pravi način da najavimo ciljeve koje smo postavili za naredni period – otvaranje novih servisnih stanica, prošrenje prodajnog portfolija i usluga. Prošle godine otvorili smo dve nove servisne stanice u Užicu, Prijepolju. Proširili smo broj stanica na kojima u ponudi imamo Fresh Corner kafu i hot-dog i tržištu predstavili dva nova proizvada MOL robne marke – Jim i čips Crunch&GO. U skladu sa Startegijom 2030+ planiramo dalji razvoj i nove stanice duž glavnih saobraćajnica u Srbiji“, izjavila je Biljana Mališić Jut, direktorka maloprodaje MOL Serbia.

Osim kvalitetnih MOL EVO goriva koja dolaze iz rafinerija MOL Grupe, kupci će na novoj stanici na Bežanijskoj kosi u Beogradu moći da pronađu sve što im je potrebno za udobno putovanje – autohemiju, grickalice i osvežavajuća pića. Na novoj stanici će biti i Fresh Corner, 45. u mreži MOL Serbia, koji će osim prepoznatljive kafe kupcima ponuditi hot-dog, sveže sendviče i peciva.

Kao i na svim ostalim MOL Serbia servisnim stanicama, korišćenjem MOL PLUS KLUB kartice lojalnosti kupci će biti u prilici da sakupljaju poene koje mogu da zamene za goriva, proizvode ili usluge.

Nova MOL Serbia servisna stanica nalazi se na adresi Partizanske avijacije 1b. Svi kupci koji je danas posete u periodu od 13 do 21 čas, moći će da zavrte „Točak sreće“ i osvoje jedan od poklona dobrodošlice.