Sada svoju porudžbinu možete platiti i prilikom preuzimanja na paketomatima u okviru NIS benzinskih stanica

Kada kupujete na ananas.rs možete da birate više različitih načina dostave. Pored dostave na kućnu adresu, poznate su još PUDO lokacije poput kafića, menjačnica, frizerskih salona u vašem komšiluku, a naravno i uvek upečatljivi Ananas paketomati u okviru NIS benzinskih stanica.
Za sve vas kojima su paketomati omiljena vrsta dostave jer možete da svoj paket preuzmete 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji na jednoj od 50 lokacija širom Srbije – donosimo sjajne vesti.

Sada, imate mogućnost da platite svoj paket kako god vama najviše odgovara – i karticom i gotovinom prilikom preuzimanja na paketomatu na NIS benzinskoj stanici.

Ova nova opcija je deo našeg nastojanja da pružimo sve više mogućnosti i pogodnosti našim korisnicima. Vaše povratne informacije su nam dragocene, pa vas ohrabrujemo da nam javite kako vam se sviđa ova promena i kako možemo dalje unaprediti vaše iskustvo.
Hvala što koristite ananas.rs i što nam pružate priliku da vam olakšamo online kupovinu, kažu u ovoj kompaniji

Evo kako to funkcioniše:
Poručite svoj omiljeni aritkal na ananas.rs i odaberite način dostave – Ananas paketomat.
Kada vam potvrde da je vaš paket spreman za preuzimanje, na odabranoj NIS benzinskoj pumpi svoju porudžbinu platite karticom ili gotovinom.
Proces preuzimanja je isti kao i do sada – numerički kod koji kao kupac dobijate imejlom je potrebno da pokažete na NIS beninskoj stanici prilikom plaćanja, a potom uz pomoć QR koda i broja telefona s kojim ste registrovali na ananas.rs preuzimate i svoju porudžbinu..