Beograd – Nakon odobrenja Narodne banke Srbije, Ivan Jauković imenovan je na poziciju predsednika Izvršnog odbora UniCredit Leasing Srbija d.o.o. Na ovoj funkciji nasledio je Anu Milić, koja je vodila UniCredit Leasing od decembra 2017. godine.

„Izuzetna je čast doći na čelo tima UniCredit Leasing profesionalaca. Nadam se da ću tom timu doprineti svojim znanjem i veštinama koje sam sticao u istoj industriji, a da ćemo zajedno pomerati granice poslovanja“, istakao je Jauković.

Ivan Jauković poseduje više od 20 godina iskustva u finansijskom sektoru, dok je 15 godina imao mogućnost da razvija svoje liderske sposobnosti na različitim menadžerskim pozicijama.

Ivan Jauković

UniCreditu se pridružio u martu ove godine, a karijeru je započeo u Delta banci (kasnije Banka Intesa), gde je učestvovao u uvođenju Mastercard kartica na domaće tržište rukovodeći različitim segmentima poslovanja. Dugi niz godina radio je u kompaniji Intesa Leasing, gde je od 2012. godine učestvovao u razvijanju i digitalizaciji svih ključnih biznis procesa, a iste godine postao je i član Izvršnog odbora te kompanije.