Sve hladnije noći su znak da, nakon posla i popodnevne šetnje, veče treba da provedemo unutra, u zatvorenom prostoru, u idealnom slučaju u dnevnoj sobi sa porodicom i prijateljima, a evo i zašto…

U sredu će se na kanalu FilmBox Extra prikazivati akcija “Ti si na potezu” (Naslovni foto). Uspešan njujorški biznismen je na video pozivu sa suprugom i detetom koji su u poseti njenoj porodici u Meksiku, kada iznenada postaje svedok brutalnog napada na njih i otmice. Pošto se ne može osloniti na to da će državni organi sprovoditi zakon, on kreće da pronađe svoju porodicu i osveti se za nasilje koje je nad njima počinjeno. Vreme kada treba udobno da se smestite i prepustite se ovom naslovu je 21h.

Preporučujemo da četvrtak nastavite na istom kanalu i u istom terminu jer ćete zbog filma “Nestala” ostati bez daha. Kada njena sestra nestane, Džil je ubeđena da se vratio serijski ubica koji ju je kidnapovao pre dve godine. Spremna je da se još jednom suoči s čovekom koji ju je oteo.

Štreberke

Posle akcije i trilera, subotu ipak rezervišite za smeh jer će se na kanalu FilmBox Premium emitovati film “Štreberke” u kom na dan mature, dve najbolje učenice i najbolje prijateljice shvataju da je trebalo manje da uče, a više da se provode. Odlučne da ne zaostaju za svojim vršnjacima, devojke pokušavaju da stisnu četiri godine zabave u jednu noć. Napravite kokice i spremite omiljene napitke takođe za 21h.