(Eng. 90 DAY: THE LAST RESORT)

Pet parova iz serijala „90 dana: Verenici“ se nalaze na prekretnici. U poslednjem pokušaju da spasu svoje veze, svaki par će učestvovati u utočištu za parove kako bi se utvrdilo da li mogu ili ne mogu da izleče stare rane. Ovo je tema nove serije „90 dana: Poslednje utočište“ koja će se od 27. septembra u 21:00 emitovati na TLC kanalu.

Zajedno sa timom profesionalaca, oni će se aktivno baviti pitanjima poverenja, seksa, ljubomore, besa i intimnosti. Eksplozivne grupne terapije, intenzivne sesije parova, regresije u prošle živote, jedinstvene aktivnosti u letovalištu i još mnogo toga. Na kraju boravka u utočištu, svaki par mora da odluči da li će ostati zajedno ili će nastaviti dalje odvojeno.

Pored serije, biće dostupan i nedeljni prateći podkast pod nazivom „90 day: The Last resort sessions“. U podkastu, čiji je domaćin Sukanja Krišnan, biće prikazani terapeuti Piti Silveira, dr Dženi Lejsi i dr Džejson Prendergast koji se pojavljuju u seriji. Oni će razložiti probleme u vezama i razgovarati o važnim trenucima iz svake epizode. Podcast će takođe uključivati pitanja slušalaca u kojima se odgovara na specifične teme terapije u okviru epizoda. Takve teme mogu uključivati varanje, čuvanje tajni, savete za poboljšanje seksualnog života i još mnogo toga.

Seriju „90 dana: Poslednje utočište“ je producirao Sharp Entertainment, deo kompanije Sony Pictures Television, a za potrebe TLC. Podkast je nastao u produkciji Somethin’ Else i biće dostupan na svim podcast platformama.