Vaša veš mašina je dotrajala? Evo na koje funkcije treba da obratite pažnju pri kupovini nove – OBOŽAVAĆETE IH

Renoviranje doma, selidba u nov životni prostor, briga o energetskoj efikasnosti kućnih aparata koje koristite, potraga za savremenijim rešenjem i naprednijim funkcijama uređaja… Ovu su samo neki od razloga zbog kojih ljudi najčešće donose odluke o kupovini nove veš mašine. Izbor je veliki i zato se većina susretne sa čuvenim pitanjem „Koji model će najbolje odgovarati mojim potrebama?”. Ukoliko se nalazite u sličnoj situaciji, sledeći saveti će vam itekako pomoći u odabiru vašeg novog kućnog aparata – predstavljamo vam funkcije savremenih veš mašina koje ćete obožavati.

Tih, ali moćan motor

Zbog energetske neefikasnosti, mnogi uključuju svoje veš mašine tokom noći kad je struja najčešće jeftinija, a zbog njenog glasnog rada nemaju miran san. Međutim, ukoliko odaberete uređaj koji ima Inverter PowerDrive motor, ovakve situacije će postati vaša prošlost. Tih, ali veoma efikasan motor dizajniran je tako da garantuje dug radni vek, istovremeno štedeći energiju svakim ciklusom.

Uklanjanje gotovo sto odsto bakterija sa vaše odeće

Postoji li gora stvar nego kada mašina završi sa pranjem veša, a primetite da i dalje ne miriše dovoljno čisto? Uz ExtraHygiene funkciju pranja na paru na visokoj temperaturi tako nešto je gotovo nemoguće. Naime, kako je ovaj program testiran i sertifikovan od strane Interteka, dokazano je da se njime uklanja do 99,9 odsto bakterija i gljivica iz vašeg rublja. Odeća će biti besprekorno čista, bez naslaga mikroba i neugodnih mirisa.

Pranje brže nego ikad

Savremeni način života gotovo da podrazumeva da smo u konstantnoj žurbi. Upravo zato ćete obožavati FastWashing funkciju. Zahvaljujući njoj moći ćete da smanjite vreme pranja svakog programa, uključujući pretpranje i dodatnu vodu. Istovremeno, vaš veš će biti čist i mirisan.

Znatno manje gužvanje odeće

Neretko se dešava da veš ne možete da izvadite odmah iz mašine, čim završi sa pranjem, pa se zato odeća dodatno gužva. Međutim, AntiCrease funkcija osmišljena je upravo kako bi se tome stalo na put. Na koji način? Jednostavno – bubanj će se okretati još dva sata kako bi se smanjilo gužvanje odeće nakon pranja, a vi ovu funkciju možete zaustaviti u bilo kom trenutku.

Dodatno, tu je i program ShirtsSteam, posebno osmišljen za pranje košulja kako bi se osiguralo da su, ne samo temeljno oprane, već i znatno manje izgužvane. Samim tim, nećete morati da gubite previše vremena na njihovo peglanje.

Dubinski čista i meka odeća, bez omekšivača

Da li ste znali da je korišćenje prevelike količine omekšivača i deterdženta kontraproduktivno? Previše enzima u mašini za pranje veša dovodi do uvećanja broja bakterija, pa samim tim i do neprijatnih mirisa. Ukoliko odaberete model mašine sa funkcijom tretmana parom na kraju svakog programa, značajno se smanjuju neprijatni mirisi i bakterije. Vaša odeća će biti dubinski čista i mekša.

Ove funkcije su samo neke od mnogih koje nudi brend Gorenje u svom asortimanu veš mašina. Pored navedenih funkcija, recimo, Gorenje WNS94ATWIFI uređaj karakteriše i jednostavan interfejs; StableTech koji garantuje smanjenje vibracija zahvaljujući bočnim pločama uređaja; SleekDoor vrata; ChildLock; brzi program koji traje samo 20 minuta, DrumClean koji eliminiše bakterije zadržane u bubnju; DailyWash koji će umesto vas odabrati najbolji program za pranje veša, program za jastuke; PowerWash koji traje manje od sat vremena, a dubinski čisti odeću.

Gorenje, kao brend, decenijama živi u srcu doma i svakodnevnog života. Pojednostavljuje svakodnevne aktivnosti i život čini manje komplikovanim. Neka ovaj brend postane deo vašeg ličnog tima za podršku jer ćete na taj način potrošiti manje vremena na svakodnevne rutine, a više vremena posvetiti najvoljenijim osobama i omiljenim aktivnostima.

Za više informacija posetite sajt brenda Gorenje gde ćete zasigurno pronaći veš mašinu koja će idealno odgovarati vašim potrebama, kao i životnom stilu: https://rs.gorenje.com/proizvodi/pranje-i-susenje/masine-za-pranje-vesa/c/gowash01.