Učestvujte u Plazma nagradnoj igri i osvojite fantastičan Plazma kamper Coral Axess 650 ili jedan od 4 sjajna Opel Crossland automobila

Beograd, 17. jul 2023 – Plazma, neizostavni saputnik svakog putovanja, u okviru velike letnje nagradne igre “Putovanje puno Plazme”, organizovala je drugi u nizu Plazma karavan koji je ovog vikenda “Kameni grad” na Adi Ciganliji pretvorio u epicentar zabave za sve generacije.

U periodu od 10. jula do 14. avgusta 2023. godine Plazma organizuje veliku letnju nagradnu igru “Putovanje puno Plazme” i nagrađuje svoje verne potrošače nagradama punim Plazme. A da je Plazma – za svaki put i uvek puna iznenađenja, ove godine donosi nezaboravnu zabavu gradovima širom Srbije zahvaljujući putujućem Plazma karavanu. Nakon obilaska Požarevca, Plazma Karavan nastavio je svoju avanturu, a ovaj put domaćin je bio glavni grad, Beograd koji se tokom vikenda pretvorio u centar neiscrpne zabave za sve generacije. Posetioci su sa svojim najmilijima uživali u sjajnoj atmosferi i raznim aktivacijama, dok su najmlađi sa oduševljenjem istraživali dečiju zonu.

Jedna od najatraktivnijih aktivacija bio je “Točak sreće”, gde su posetioci imali priliku da osvoje sjajne nagrade, ali i mogućnost da zavire u unutrašnjost fantastičnog Plazma kampera – glavne nagrade “Putovanje puno Plazme” nagradne igre.

Plazma kamper pružio je inspiraciju za nezaboravna putovanja, otkrivajući posetiocima udobnost i luksuz. Karavanu su se najviše obradovali najmlađi koji su kreativnošću dečiji kutak pretvorili u pravu umetničku oazu. Naravno, zabava ne bi bila potpuna bez foto kornera, dok je za sve one koji su želeli da pokažu svoju spretnost i brzinu organizovana uzbudljiva mini trka u prebacivanju Plazma keksa iz kutije u kofer. A za one koji su želeli da pokažu svoje fudbalske veštine, tu je bio stoni fudbal. Pored raznih aktivacija, posetioci su mogli da se opuste u chill zoni i uživaju u društvu, i prijatnoj atmosferi.

Plazma Karavan nastavlja svoje putovanje i sledeći vikend, 22. i 23. jula stiže u Novi Sad. Vidimo se na Štrandu, ispod Mosta Slobode, od 10.00 do 16.00 časova, gde vas čeka savršena kombinacija raznolike zabave za sve generacije. Budite deo jedinstvenog Plazma letnjeg događaja ispunjenog zabavom, smehom i naravno neodoljivim ukusom Plazme, i obavezno zapratite Plazma_zvanicna Instagram stranicu za više informacija.

Ne propustite priliku da učestvujete u velikoj letnjoj Plazma nagradnoj igri “Putovanje puno Plazme”, jer možda baš vi postanete jedan od dobitnika sjajnih nagrada punih Plazme. Svakog dana očekuje vas 10 Plazma kofera, svake nedelje Opel Crossland automobil, dok je glavna nagrada – fantastični Plazma kamper Coral Axess 650 stvoren za svaki put. Za više informacija posetite www.plazmanagradnaigra.rs