• Na svečanosti u krugu fabrike FCA Srbija u Kragujevcu uručeni pokloni budućim đacima prvacima u prisustvu njihovih roditelja, zaposlenih u FCA Srbija

Kragujevac, 28. avgust 2023. godine – Kompanija FCA Srbija organizovala je prikladnu svečanost posvećenu budućim đacima prvacima, deci svojih zaposlenih, u okviru koje su dodeljeni poklon paketi sa opremom za školu. Ukupno je 39 budućih đaka nagrađeno, čime FCA Srbija potvrđuje svoju društvenu odgovornost, brigu o zaposlenima u okviru svoje lokalne zajednice.Pokloninza


„Sa zaposlenima gradimo blizak odnos poverenja i pripadništva. Uvek smo vrlo emotivni kada dođe vreme da se novoj generaciji đaka poželi sreća na početku školovanja. Oni prave svoj prvi korak na putu obrazovanja, a mi se kao kompanija trudimo da budemo tu da ih podržimo u važnim životnim prekretnicama, među kojima je polazak u školu sigurno jedna od najvažnijih“, izjavio je industrijski direktor kompanije FCA Srbija, g. Jovica Jovanović.


Kompanija FCA Srbija je uz simbolične ali korisne i sveobuhvatne paketiće, deci svojih zaposlenih priredila svečanu dodelu, zabavu i druženje. Ovom akcijom, kompanija želi da skrene pažnju da su suštinske vrednosti kojim je posvećena briga, podrška obrazovanju kao i da je škola najvrednije ulaganje i pravi put kojim se gradi budućnost. Poklon paketi za đake prvake sastojali su se od torbe za školu i školskog pribora.

#

O kompaniji Stellantis
Stellantis N.V. (NYSE: STLA / Euronext Milan: STLAM / Euronext Paris: STLAP) je jedan od vodećih svetskih proizvođača automobila i pružalac usluga mobilnosti. Njegovi poznati i kultni brendovi oličavaju strast svojih vizionarskih osnivača i današnjih kupaca u svojim inovativnim proizvodima i uslugama, uključujući Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall, Free2move i Leasys. Snagom naših različitosti, predvodimo na putu kojim se svet kreće – sa težnjom da postanemo najbolja kompanija održive tehnološke mobilnosti, ne najveća, istovremeno stvarajući dodatnu vrednost za sve interesne strane, kao i zajednice u kojima poslujemo. Za više informacija, posetite www.stellantis.com.
https://www.linkedin.com/company/fca-srb