Misle i čiste umesto vas, a veš održavaju savršeno mekim!

Zar ne bi bilo sjajno kada bi mašine za veš bile u stanju da misle o pranju veša umesto nas, posebno u trenucima kada smo mi zaokupljeni drugim stvarima? Kada bi nam pomagale da uštedimo vreme, novac i čak zaštitimo životnu sredinu? Verujemo, pogađate – pronašli smo takve! Proizvedene su u Evropskoj uniji, vrlo detaljno i održivo dizajnirane, sa garancijom od 10 godina na Inverter motor.

Ali, krenimo od početka…

Najčešći uzrok nastanka i širenja jedne od svakodnevnih pojava u svim domaćinstvima – onog “teškog“ mirisa iz veš mašine – jeste buđ, koja se skuplja u bubnju i gumi između bubnja i vrata. Predložena rešenja najčešće zahtevaju vaše angažovanje, da dodate sodu bikarbonu ili sirće, ručno perete fioku za deterdžent i omekšivač ili dubinsko čišćenje dodatnim pranjima.

Gorenje Waveactive mašine za pranje veša već nude rešenje koje će vaš uređaj održavati čistim i urednim, bez vaših dodatnih aktivnosti. Efikasne, ekonomične i održive, one pomažu domaćinstvu da neuredno postane jednostavno i čisto i da naša odeća duže sačuva mekoću i lepo miriše.

Potpuno nova napredna linija ovih mašina za pranje veša sa Air Dry funkcijom suši vaš bubanj i fioku za deterdžent izduvavajući vodu i otklanjajući buđ i neprijatne mirise, ostavljajući vam samo divan miris svežine, bez obzira na to koliko često perete veš.

Napredni program pranja parom ExtraHygiene, uklanja do 99,9 odsto bakterija i buđi iz vašeg veša pomoću pranja na pari i visokim temperaturama. Ove dve funkcije su savršena kombinacija da mašinu za pranje veša održite čistom i svežom svaki put, bez potrebe da je ručno perete. Nećete više morati da razmišljate da li ste je dovoljno dugo izluftirali i osušili iznutra, niti da li će vam se stvari osećati neprijatno nakon pranja. 

Dodatna funkcija koja će olakšati i pojednostaviti život jeste aplikacija ConnectLife, daljinska funkcija kojom možete pokrenuti, zaustaviti i kontrolisati mašinu za pranje veša gde god da se nalazite. Pored toga, ConnectLife funkcija vam pruža mogućnost da dobijate poruku o statusu rada, dodatnim programima pranja i drugim pogodnostima. Aplikacija je jednostavna za skidanje i korišćenje, a u vašim dnevnim obavezama savršeno će poslužiti kao asistent u kućnim poslovima.

Bez obzira na to koliko nam pranje veša delovalo kao jednostavan i nezahtevan posao, nekada je potrebno malo više uraditi od prostog ubacivanja garderobe i uključivanja mašine. Uz NatureDry tehnologiju vaši najosetljiviji komadi biće sušeni na nižim temperaturama, kao da se suše napolju, samo mnogo brže i udobnije. Možete biti mirni, jer vaši omiljeni komadi garderobe dobijaju najsavremeniji tretman koji smanjuje skupljanje materijala za 50 odsto. Specijalni senzor za temperaturu omogućava nežno sušenje svih tipova odeće, čak i delikatnih tkanina, vune ili sportske opreme. Sve ove funkcije rade zajedno kako bi vam pružile najbolji mogući rezultat sušenja i kako bi učinile vašu odeću mekanom i 99,9 odsto bez bakterija.

Odaberite jednu od opcija i nikada više ne morate da se brinete oko veša.