Foto: Samsung

Beograd 16. avgust, 2023 – Samsung Bespoke Jet™ AI štapni usisivač od sada je dostupan u Srbiji i u periodu prednarudžbine možete dobiti na poklon Galaxy Buds2 Pro u vrednosti od 29 999 rsd. Reč je o najsnažnijem Samsung bežičnom usisivaču do sada sa 280W usisne snage, sa unapređenim All-in-One Clean Station postoljem i inteligentnim funkcijama koje pokreće veštačka inteligencija.

Snažne performanse i AI funkcije za maksimalnu efikasnost

Bespoke Jet™ AI donosi najsnažniji Samsung vakumski motor do sada jer ima ugrađen Hexajet Motor 2.0 sa do 280 W usisne snage i maksimalnom snagom motora od 720 W. Njegova baterija od 4500 mAh ima 80% veći kapacitet od prethodnog modela, optimizovana je da zadrži 70% svojih performansi do 500 ciklusa te osigurava 100 minuta rada. Novitet na Bespoke Jet™ AI je AI način rada, koga pokreće Samsung AI Optimum Tech procesorska jedinica, osiguravajući korisniku efikasno usisavanje i čišćenje svake prostorije.

Njegov AI način rada omogućuje analizu i određivanje vrste poda kako bi se optimizovao proces usisavanja, ali i osigurala maksimalna efikasnost baterije. Zahvaljujući AI načinu rada, Bespoke Jet™ AI usisivač sada nudi SmartThings i Smart Wi-Fi povezivost koja korisnicima daje mogućnost da jednostavno prilagode postavke i funkcije svog uređaja, a isto tako tu je i opcija pametne samodijagnostike za održavanje vrhunskih performansi.

Novi nivo čišćenja i higijene u domu

Usmereni ka stvaranju higijenski čistog okruženja, novi Samsung Bespoke Jet™ AI dolazi s unapređenim All-in-One Clean Station™ postoljem koje koristi Air Pulse tehnologiju za automatsko pražnjenje rezervoara za prašinu. Ovo postolje takođe koristi Air Spin Edge tehnologiju koja okreće Spinning Cyclone brzinom oštrice do 1000 okretaja u minuti kako bi se ispustio sav otpad, uključujući i preostale čestice koje se mogu zaglaviti u rezervoaru. Osim toga, sadrži automatsko zatvaranje poklopca nakon svakog odlaganja uz 99,999% višeslojni filtracijski sistem za prikupljanje sitnih čestica prašine i poboljšano uklanjanje dlaka od 99% kako bi se omogućilo higijenski čištije pražnjenje rezervoara.

Naručite odmah!

Ukoliko naručite novi Samsung Bespoke Jet™ u periodu od 16. avgusta do 9. septembra stičete pravo na poklon Galaxy Buds2 Pro u vrednosti od 29 999 rsd. Za više informacija o akciji posetite  https://www.samsung.com/rs/offer/bespoke-jet-ai-summer-promotion/   

O Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung nadahnjuje svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svet televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na adresi http://news.samsung.com.