Foto: Samsung
Sve u jednom za pranje i sušenje uz pomoć tehnologije toplotne pumpe sa digitalnim inverterom

Samsung Electronics predstavio je novi BESPOKE AI™ kombo za pranje i sušenje veša sa tehnologijom toplotne pumpe sa digitalnim inverterom na IFA 2023, velikom sajmu potrošačke elektronike u Berlinu. Taj model eliminiše potrebu da veš prenosi iz mašine za pranje u sušilicu i sve završava u jednom koraku. Kombinuje veliki kapacitet pranja od 25 kg sa sposobnošću sušenja sa toplotnom pumpom od 13 kg i podržan je inteligentnim funkcijama kako bi potrošačima pružio veću fleksibilnost.
„Samsung prvi BESPOKE AI™ kombo za pranje i sušenje veša sa tehnologijom digitalnog invertera uz toplotnu pumpu ne samo da u velikoj meri olakšava pranje veša bez muke oko prebacivanja veša, već i štedi prostor“, rekao je Junhva Lee, izvršni potpredsednik i rukovodilac korisničkog iskustva sektora za digitalne uređaje Samsung Electronics. „Iskustvo pranja veša sada može da bude prijatnije i lakše, a istovremeno štedi energiju pomoću režima AI Energy Mode u SmartThings Energy.“
Ušteda prostora pomoću novog BESPOKE AI™ komba za pranje i sušenje veša
Ovaj model omogućava korisnicima da uštede prostor u svojim domovima jer zauzima manje mesta nego što bi bio slučaj sa dve mašine i može da završi puni ciklus obrade i sušenja veša u jednoj mašini. Kupci koji teže bolje iskoriste svoj životni prostor mogu zahvaljujući tome da ga koriste za druge namene. Njegov jednostavan i ravan BESPOKE dizajn skladno se uklapa sa unutrašnjim prostorom doma, kao i sa bilo kojim drugim uređajima i komadima nameštaja.
Lakše pranje
Karakteristike modela i ciklusa pranja su dizajnirane tako da korisnicima pruže sveobuhvatnije i besprekornije iskustvo. Kada potrošači pokrenu mašinu, mogu je intuitivnije kontrolisati i lako odabrati tok pranja i sušenja na širokom LCD ekranu. Ekran takođe korisniku prikazuje informativne izveštaje na kraju ciklusa.
Uz AI Wash, BESPOKE AI™ kombo uređaj za pranje i sušenje detektuje težinu, mekoću tkanine u svakom punjenju i kontinuirani nivo prljavštine na osnovu zamućenosti vode, radi optimizacije količine vode i deterdženta. Koristeći te informacije kontinuirano prilagođava vreme kvašenja, ispiranja i obrtanja, radi brzog i efikasnog postizanja najboljih rezultata.
Korišćenje automatskih i pametnih funkcija
Samsung primenjuje svoje napredne tehnologije kako bi pomogao korisnicima da efikasno upravljaju mašinom. Kada se ciklus završi, vrata se automatski otvaraju tako da korisnici mogu da izvade veš sa manje napora. Takođe se ispušta vlažan vazduh i toplota dok ulazi svež vazduh u bubanj. Mašina podrazumeva sistem automatskog čišćenja razmenjivača toplote koji efikasno čuva kvalitet sušenja. Takođe podržava AI Energy Mode u SmartThings Energy, i tako omogućava pametne uštede energije.

O Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost transformišućim idejama i tehnologijama. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, prenosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, sistema LSI, rešenja za livnice i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite Samsung Newsroom na news.samsung.com.