FOTO:SAMSUNG

Posetiocima će biti ponuđen nesvakidašnji doživljaj uz novu Samsung seriju Galaxy S23 i njegov ekosistem povezanih proizvoda i usluga

Samsung Electronics predstaviće svoje najnovije proizvode i usluge, uključujući Galaxy S23 Ultra i Galaxy Book3 Ultra, na Svetskom mobilnom kongresu (MWC) u Barseloni od 27. februara do 2. marta 2023. godine. Posetioci Samsung štanda imaće priliku da se izbliza upoznaju sa Samsung Galaxy inovacijama kroz imersivne i interaktivne prikaze.

„Mi u kompaniji Samsung smatramo da budućnost Galaxy inovacija leži u posvećenosti održivosti i otvorenoj saradnji sa partnerima“, izjavio je TM Roh, predsednik i rukovodilac odeljenja za mobilno iskustvo u kompaniji Samsung Electronics. „Na ovogodišnjem kongresu MWC ćemo sa velikim zadovoljstvom prikazati svoje najnovije linije proizvoda, među kojima su Galaxy S23 Ultra i Galaxy Book3 Ultra, kao prave primere Samsung pristupa pružanju novih mogućnosti koje unapređuju naš svakodnevni život.“

Nesvakidašnje iskustvo uz moćne proizvode i usluge

Najnovije Samsung inovacije postavljaju nov standard vrhunskog mobilnog iskustva koje njegov ekosistem proizvoda i usluga dodatno unapređuje. Samsung na kongresu MWC 2023 predstavlja seriju Galaxy S23 koja oslikava posvećenost kompanije vodećim inovacijama u industriji, uz nesvakidašnji prikaz sadržaja, stvaranje iskustva i ekološki dizajn.

Napredni sistem kamere Galaxy S23 serije korisnicima daje veću slobodu da istražuju svoju kreativnost i omogućava im da prave fotografije i video materijal bioskopskog kvaliteta. Posetioci štanda mogu da isprobaju potpuno nove funkcije kamere modela Galaxy S23 Ultra, uključujući Nightography opciju pri slabom osvetljenju, 200MP adaptivni senzor piksela[1] za fotografije sa neverovatnim detaljima, kao i unapređene fotografije lica uz VI stereo dubinsku mapu. Serija Galaxy S23 nudi najbrže i najmoćnije performanse do sada u Galaxy porodici za gejmere i kreatore sadržaja[2]. Posetioci mogu da igraju igre sa auto-trkama na štandu i dožive moćne gejming performanse modela Galaxy S23 Ultra.

U srcu Samsung Galaxy Ultra inovacija je povezano iskustvo uz prošireni Galaxy ekosistem. Posetioci mogu da istražuju povezane funkcije koje se nesmetano prenose sa telefona na računar uz potpuno nov Galaxy Book3 Ultra, koji nudi brz i lak prelaz između više uređaja, ekrana i operativnih sistema. Posetioci kongresa MWC takođe mogu da otkriju najbolje Samsung usluge na demo snimcima za kontrolu sna preko aplikacije Samsung zdravlje na Galaxy Watch5 satu, a tu su i Samsung novčanik i povezivanje i kontrola kućnih uređaja preko platforme SmartThings. Takođe mogu da isprobaju bezbrojne mogućnosti prilagođavanja dostupne na Galaxy uređaju sa One UI 5.1.

Sve nove inovacije serije Galaxy S23 koje postavljaju standarde odlikuju se atraktivnim dizajnom koji dodatno unapređuje Samsung posvećenost održivosti. Serija Galaxy S23 obuhvata reciklirane materijale u više komponenti uređaja nego u bilo kom prethodnom Galaxy pametnom telefonu[3] i napravljena je da traje, izdržljiva je i može da se nadograđuje, što je čini pouzdanom tokom dugog niza godina. Posetioci štanda mogu da saznaju sve o Samsung novoj obavezi prema konceptu „Svakodnevna održivost“ i pogledaju imersivnu umetničku instalaciju sastavljenu od više generacija recikliranih i ponovo iskorišćenih uređaja serije S.

Samsung integracije na kongresu MWC u saradnji sa partnerima

Samsung veruje u otvorenu saradnju i radi sa vodećim partnerima u svom sektoru na stvaranju najboljeg iskustva za korisnike. Zahvaljujući ovom pristupu, posetioci će moći da pronađu Samsung na različitim partnerskim štandovima MWC kongresa. Posetioci mogu da dođu do Android avenije (između Hale 2 i Hale 3) da saznaju više o ekološkim materijalima upotrebljenim u seriji Galaxy S23, prilagode zvučna saopštenja na najnovijim Galaxy pametnim telefonima i naprave selfije direktno na nekom od izloženih Galaxy Watch5 satova. Samsung će takođe biti deo Qualcomm štanda (Hala 3, 3E10), gde posetioci mogu da provere vodeće performanse modela Galaxy S23 Ultra, među kojima je potpuno nova mobilna platforma Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy. Samsung štand za ekrane (Hala 2, 2K40) prikazuje izdržljivost Samsung ultratankog stakla (UTG) koji se koristi za Samsung Galaxy Z Fold4. Posetioci takođe mogu da isprobaju jasan i živopisan Dynamic AMOLED 2X ekran koji se koristi za seriju Galaxy Book3.

Obeležavajući lansiranje svojih najnovijih proizvoda, Samsung će postaviti reklame za serije Galaxy S23 i Galaxy Book3 i Galaxy porodicu uređaja na najprometnijim mestima u kongresnom centru Fira Barcelona Gran Via, uključujući megabilbord, glavni ulaz i spoljašnje stubove za zastave i viseće banere.

Samsung MX štand (Hala 3, 3I10) na kongresu MWC je smešten u Hali 3 kongresnog centra Fira Barcelona Gran Via.

O kompaniji Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung inspiriše svet i oblikuje budućnost idejama i tehnologijama koje donose transformaciju. Kompanija redefiniše svetove televizora, pametnih telefona, nosivih uređaja, tableta, digitalnih uređaja, mrežnih sistema i memorije, LSI sistema, livenih i LED rešenja. Za najnovije vesti posetite http://news.samsung.com.


[1] Samsung unapređena tehnologija binovanja piksela za Galaxy S23 Ultra nudi opcije od 200MP, 50MP i 12MP.

[2] Serija Galaxy S23 ima mobilnu platformu Snapdragon® 8 Gen 2 za Galaxy koja je optimizovana za Samsung i ekskluzivna u trenutku lansiranja serije Galaxy S23. Tvrdnja da je Snapdragon najbrža platforma na svetu važi od 1. februara 2023.

[3]  Galaxy S23 Ultra koristi reciklirane materijale u 12 unutrašnjih i spoljašnjih komponenti (Galaxy S23+ i S23: 11 unutrašnjih i spoljašnjih komponenti), u poređenju sa šest unutrašnjih komponenti u Galaxy S22 Ultra.