Photo credits: WB Discovery promo

Dokumentarni serijal o poznatim petorkama pod nazivom “Okruženi ćerkama” (eng. Outdaughtered) stiže na TLC kanal nedeljom u 20 časova. Sa pet petogodišnjakinja i jednim tinejdžerom, život porodice Bazbi je uvek bio užurban. Čak i pre nego što je pandemija COVID-19 počela da utiče na život u Hjustonu, Bazbijevi su već imali pune ruke posla sa novim školskim rasporedom, približavajući se prekretnicama i planiranju porodičnih putovanja.

Odlučujući da odu na poseban porodični odmor u Vajoming, Blejk i petorke Ava, Olivija, Rajli, Parker i Hejzel su uzbuđeni što vide sneg po prvi put i uče da skijaju. Ali kada se vrate sa svog putovanja, svet se naglo zaustavlja i suočava sa posledicama novog koronavirusa. Karantin sa petorkama je izazov za koji nijedan roditelj nikada ne može biti potpuno spreman. Planovi za rođendane, uskršnje praznike i potencijalnu proceduru oko Hazel počinju da se raspliću dok se porodica prilagođava pandemiji i prelazi na školovanje od kuće.  Blejk i petorke pokušavaju da donesu najbolje odluke za zdravlje i bezbednost porodice. Dok Teksas pojačava svoje bezbednosne mere naredbom o ostanku kod kuće, poslednja epizoda sezone sačinjena je od ličnih snimaka porodice Bazbi, dok se realnost karantina i socijalnog distanciranja nameće.

O kompaniji Warner Bros. Discovery

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) je vodeća globalna kompanija iz oblasti medija i zabave, koja stvara i distribuira najdiferenciraniji i najpotpuniji svetski portfolio sadržaja i brendova na području televizije, filma i striminga. Prisutan u više od 220 zemalja i teritorija i na 50 jezika, Warner Bros. Discovery inspiriše, informiše i zabavlja publiku širom sveta kroz svoje kultne brendove, među kojima su: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV i druge. Za više informacija posetite www.wbd.com