Svečano otvaranje uz koncert Tropico benda, nove brendove i popuste

Foto: Promo

Ritejl park STOP SHOP nakon završetka izgradnje druge faze, otvara svoja vrata u proširenom izdanju u Sremskoj Mitrovici. Naime, usled velikog interesovanja zakupaca, u STOP SHOP Sremska Mitrovica dolazi pet novih brendova, a svečano otvaranje zakazano je za 24. avgust. Tim povodom, građane očekuje besplatan koncert Tropico benda sa početkom u 20 časova, a dobru zabavu prirediće i Inspektor Blaža koji će biti domaćin događaja.

Novi zakupci STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici su Maxi, JYSK, Pepco, Kengur i Tehnomedia, a posetioci će imati priliku da uživaju u omiljenom šoping iskustvu, popustima i zabavnom sadržaju u svim objektima ritejl parka, kako je najavila češka kompanija CPI Property Group, koja upravlja STOP SHOP portfoliom.

„Ponosni smo što je ukupna prodajna površina STOP SHOP-a u Sremskoj Mitrovici dostigla 9.300 kvadrata upravo zbog velikog interesovanja građana, ali i zakupaca, za naše ritejl parkove. U želji da izrazimo zahvalnost građanima Sremske Mitrovice i okoline, pripremili smo bogat zabavan program na dan otvaranja za sve generacije. Osim unapređenog iskustva kupovine koje će doneti novi brendovi, stanovnicima ovog divnog grada smo želeli da ponudimo i dodatna savremena rešenja koja imaju za cilj smanjenje uticaja na životnu sredinu. Imajući u vidu našu lidersku poziciju na polju zelene gradnje i održivih standarda, zadovoljstvo nam je što nastavljamo niz zelenih trendova u Sremskoj Mitrovici i što imamo priliku da opravdamo poverenje naših posetilaca“, izjavila je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe.

Veliki broj domaćih i stranih brendova, omogućiće kupcima još veću raznovrsnost robe i usluga na jednom mestu, uz posebne popuste i akcije. Više informacija o programu i otvaranju posetioci mogu pronaći na Facebook i Instagram profilima ritejl parka.

Podsetimo, STOP SHOP je otvoren 2019. godine kao deseti ritejl park ovog brenda u Srbiji, nudeći građanima Sremske Mitrovice jedinstvenu šoping destinaciju i dodatne sadržaje za slobodno vreme i zabavu, poput restorana, kafića, bioskopa i igrališta za decu.

STOP SHOP portfolio

STOP SHOP je brend ritejl parkova kompanije IMMOFINANZ koja je u vlasništvu CPI Property Group i koja u Centralnoj i Istočnoj Evropi broji preko 130 STOP SHOP lokacija u deset evropskih zemalja. Radi se o lokalnim maloprodajnim objektima koji pokrivaju područja od 30.000 do 150.000 stanovnika i koji nude širok spektar proizvoda uz povoljan odnos cene i usl