Dobro došli u našu fenomenalnu kolekciju filmskih predloga gde ćete pronaći širok spektar filmova za svaku priliku. Bez obzira na to da li želite da se smejete do suza, zakoračite u svet avanture ili zaronite duboko u emocije, mi smo tu da vam pomognemo da pronađete savršen film za veče. Zgrabite kokice, udobno se smestite i pripremite se za nezaboravne filmske doživljaje na omiljenim FilmBox kanalima!

Septembar nam donosi fenomenalne priče na ekranima, a jedna od njih je „Prvi ulov“ ( Naslovni foto).

Bruce Willis igra policijskog inspektora koji pokušava da reši zločin, dok je vremena sve manje. Kad muškarac sa sinom, tokom lovačkog izleta, posvedoči pucnjavi ispred banke, pljačkaš uzima dečaka za taoca, kako bi povratio ključ od ormarića u kom se nalazi plen. Film će se emitovati u petak od 21h na kanalu FilmBox Premium.

Ukoliko ste ljubitelji Asteriksa i Obeliksa, onda film „Asteriks na Olimpijadi“ ne smete propustiti!

Za vreme olimpijskih igara, Brutus, usvojen sin Cezara, boriće se za srce princeze Irine. Irinu voli isto jedan od Gala – Romatiks. Njegovi prijatelji, na čelu s Asteriksom i Obeliskom, uradiće sve da pobede Brutusa. Pogledajte svoje omiljene junake u potpuno drugom izdanju. Subota od 19.05h je termin od kada možete da uživate u ovoj zanimljivoj priči takođe na kanalu FilmBox Premium.

Nedelju završite filmom „Na tajnom zadatku“ koji će se emitovati od 21h.

U pitanju je priča o dvojici policijskih službenika koji se sa slabim rezultatima vraćaju u srednju školu, kako bi se stopili sa učenicima i razbili lanac trgovine sintetičkim drogama. Film će se emitovati na kanalu FilmBox Extra.