Tehnologija igra važnu ulogu u osnaživanju žena, naročito kada je u pitanju mentalno i reproduktivno zdravlje, a pametni nosivi uređaji predstavljaju posebno vrednu podršku u ovim aspektima. Takođe, nosivi uređaji polako inkorporiraju sve više estetskih elemenata u svoj dizajn, što nam daje veći izbor pametnih satova koji više ne služe samo za vođenje računa o zdravlju, već predstavljaju i elegantni modni izraz. Huawei se postavio kao lider u ovom domenu, vodeći se filozofijom „Fashion Forward“ sa svojom najnovijom linijom pametnih satova, koja poručuje da budućnost nosivih uređaja nije samo pametna, već i elegantna.

Izrazite svoju jedinstvenost sa stilom, uz personalizovani pametni sat
Vreme kada su pametni satovi služili samo praćenju zdravlja sada su deo prošlosti. Korisnici su pametne satove počeli da tretiraju kao aksesoar i shodno tome se javila potreba za inovacijama po pitanju estetike gedžeta. Prepoznajući tu potrebu, Huawei nastavlja da razvija tehnologiju svojih nosivih uređaja sa fokusom na stil. Inkorporirajući poslednje modne trendove i tradicionalne tehnike izrade, Huawei donosi sofisticirane, a opet napredne uređaje poput Huawei Watch GT 4, pružajući korisnicima najbolje od dizajna i funkcionalnosti. U poređenju sa prethodnom generacijom, najnoviji pametni sat je sada tanji i lakši po pitanju izrade i poseduje unapređene karakteristike za zdravlje i fitness.

Huawei Watch GT 4 dolazi u 8 različitih varijanti, a okrugla verzija prečnika 41 mm namenjena je savremenoj ženi. Kreiran po uzoru na prefinjene komade nakita, ovaj gedžet se savršeno uklapa uz svaku odevnu kombinaciju – od ležernih do formalnih kombinacija. Bez obzira na izbor, svaki gedžet iz ove serije upotpuniće raznolike životne stilove žena – od sportske elegancije dama koje uživaju u hajkingu i avanturama u prirodi do poslovnih žena koje impresioniraju svojim autfitima. Pored toga, korisnici mogu dodatno personalizovati brojčanik sata prema sopstvenim željama i potrebama uz pomoć više od 25,000 dostupnih dizajna u galeriji, tako da svako može pronaći stil koji ga najbolje predstavlja.

Funkcionalne zdravstvene karakteristike za usklađivanje sa promenama u telu
Stil nije ništa bez funkcionalnosti. Zbog toga, kompanija Huawei osigurava da njihov napredak u dizajnu prate i inovacije u oblasti fizičke aktivnosti, a posebno u oblasti zdravlja žena.
Sprovedene su različite studije o menstrualnom zdravlju, a tim za istraživanje i razvoj je takođe radio sa mnogim stručnjacima na kreiranju pametnog kalendarskog praćenja ciklusa. Najnoviji Menstrual Health Management 3.0. lansiran je zajedno sa Huawei Watch GT 4. Koristeći pametnu tehnologiju, ova verzija je u stanju da predvidi prvi dan ciklusa sa 30% većom preciznošću u poređenju sa uobičajenim pametnim satovima.

Izgledaš dobro, osećaš se dobro: dobrobit počinje iznutra
Holističke funkcije praćenja zdravlja Huawei Watch GT 4 takođe pomažu ženama da upravljaju snom i stresom. Istraživanja su pokazala da žene prijavljuju više poteškoća sa spavanjem i da češće imaju nesanice u poređenju sa muškarcima. Za borbu protiv ovih problema, Huawei TruSleepTM 3.0 može pružiti bolje razumevanje ciklusa spavanja, pravilnost disanja u snu i navika, dajući im savete kako da optimizuju odmor. Održavanje forme je takođe sastavni deo uravnoteženog načina života, dajući ženama snagu i endorfin neophodan za život. Pokrenut najnovijom TrueSleenTM 5.5+ tehnologijom, Huawei Watch GT 4 je doneo nove fitness funkcije kao što su Stay Fit i Activity Rings 3.0, čime motiviše korisnike da se kreću, uz potpuno personalizovan pristup.
Ono što je sigurno je da kompanija Huawei ima dosta planova za oblast nosivih uređaja, a posebno pametnih satova. Sa sve većom pažnjom koja se posvećuje zdravlju, budućnost tehnologije praćenja zdravlja koja je usmerena na žene izgleda sve svetlija i svetlija.

#

O kompaniji Huawei Consumer BG
Proizvodi i usluge kompanije Huawei su dostupni u više od 170 država i koristi ih trećina svetske populacije. Četrnaest centara za istraživanje i razvoj je otvoreno u Sjedinjenim Američkim Državama, Nemačkoj, Švedskoj, Rusiji, Indiji i Kini. Huawei Consumer BG je jedna od tri poslovne jedinice firme Huawei i pokriva pametne telefone, računare i tablete, nosive uređaje i klaud usluge, itd. Globalna mreža firme Huawei je izgrađena na 30-godišnjoj stručnosti u industriji telekomunikacija i posvećena isporuci najnovijih tehnoloških otkrića klijentima širom sveta.
Za više informacija, molimo vas da posetite: https://consumer.huawei.com/rs/

Za redovna obaveštenja o Huawei Consumer BG, pratite nas na:
Facebook: https://www.facebook.com/HuaweimobileRS/ Twitter: https://twitter.com/huaweimobilers YouTube: https://www.youtube.com/HuaweiSrbija
Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilers/
Google+: https://plus.google.com/+HuaweiD: