FCA Srbija sa ponosom obaveštava studente o prilici da uče i steknu jedinstveno iskustvo na temu održive budućnosti mobilnosti i procesa elektrifikacije u automobilskoj industriji. Radujemo se upoznavanju sa budućim inženjerima, studentima u oblasti mašinstva, elektrotehnike, automatike, mehatronike, robotike, transporta i pozivamo ih da se prijave za program stručne prakse.

FCA Srbija želi da podrži buduće inženjere i omogući im da razvijaju svoje veštine kroz naš jedinstveni program. Program stručne prakse pored sticanja radnog iskustva nudi niz beneficija kao što su mesečna novčana nadoknada, besplatan obrok u kantini i naknadu troškova prevoza. Prijave za program stručne prakse su otvorene do 30. oktobra 2023. godine. Svi zainteresovani kandidati mogu dostaviti svoju radnu biografiju, motivaciono pismo na engleskom jeziku i potvrdu sa fakulteta o trenutnom statusu studiranja na email adresu: hr-office@stellantis.com.

Ovaj program pruža mladim talentima šansu da steknu praktično iskustvo i primene svoje teorijsko znanje u stvarnom i dinamičnom poslovnom okruženju. Kompanija poziva studente završne godine studija, tek svršene diplomce ili studente master studija da se prijave za ovu izvanrednu priliku. Osim tehničkih veština, FCA Srbija traži entuzijastične kandidate sa izraženim socijalnim veštinama koji su spremni za učenje i timski rad. Poznavanje engleskog jezika i MC Office paketa (Word, Excel, PowerPoint) su takođe neophodni. Više informacija na: LinkedIn.

# # #

O Stellantisu

Stellantis N.V. (NYSE: STLA / Euronext Milan: STLAM / Euronext Paris: STLAP) je jedan od vodećih svetskih proizvođača automobila i pružalac usluga mobilnosti.  Njegovi poznati i kultni brendovi oličavaju strast svojih vizionarskih osnivača i današnjih kupaca u svojim inovativnim proizvodima i uslugama, uključujući Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS Automobiles, Fiat, Jeep®, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram, Vauxhall, Free2move i Leasys. Snagom naših različitosti, predvodimo na putu kojim se svet kreće – sa težnjom da postanemo najbolja kompanija održive tehnološke mobilnosti, ne najveća, istovremeno stvarajući dodatnu vrednost za sve interesne strane, kao i zajednice u kojima poslujemo. Za više informacija, posetite www.stellantis.com.

Corporate Communications | Stellantis