U današnje vreme koje je dosta turbulentno i tenzično, većina nas traži način da pronađe svoj put ka sreći i miru. Internet je preplavljen raznim informacijama koje ne samo da nisu korisne nego umeju da budu i štetne. U moru onih koji tvrde da znaju kako da pomognu, potrebno je izabrati baš ono štivo koje će zaista biti vredno nas i našeg vremena.

“Umeće preobražaja života” autora Dušana Jovanovića ( na fotografiji) predstavljena je čitaocima 12.5.2023. u sali Kulturnog centra Gornji Milanovac, prepunoj lepe energije. U njoj su protkane iskrene, lične i iskustvene poruke koje su potkovane velikim životnim iskustvom samog autora. Pored toga, u knjizi je objedinjeno i sve ono što možemo pročitati u delima velikih mislilaca i psihologa.

Kao neko ko iza sebe ima veliko životno iskustvo, znanje i uspeh, Dušan je rešio da kroz “Umeće preobražaja života” pomogne i posavetuje sve one koji zaista žele da pomognu sebi i pronađu pravi put uspeha i sreće. Ova knjiga svakako nije samo jedna u nizu motivacionih, već je prava zbirka mudrosti koja ima dodatnu, najveću vrednost a to je konkretno životno iskustvo i uspeh samog autora.

“Knjigu sam napisao da pomognem mladim ljudima. Meni je nedostajala ovakva knjiga u mlađim godinama. Obećao sam tada sebi da ću je napisati – evo kucnuo je čas. Ovo je knjiga životnih uputstava. Paradoks, prilikom kupovine bilo kakvog komada nameštaja mi dobijemo delove, alat i uputstvo za montažu. A u život nas pošalju bez životnog uputstva.“, izjavio je autor.

Često je pitanje kom žanru knjiga pripada?

Knjiga je miks svih životnih saznanja prikupljanih četrdeset godina, a zabeleženih ovoga trenutka. Pored ezoterije, teozofije, filozofije, ima dosta elemenata ličnog i poslovnog podučavanja (coaching). Knjiga pripada životu. Ova knjiga se bavi pozitivnim mislima, životnom filozofijom, služi kao vodič sa životnim upustvima, a namenjena je duhovnim tragačima. Pomaže u otkrivanju životne svrhe, govori o značaju odluka, znanja, discipline i života u skladu sa Zakonima univerzuma. Ovo je knjiga životnih uputstava.

Više o njoj saznaćete https://www.go-gocoach.rs/knjiga-umece-preobrazaja-zivota-dusan-jovanovic/