I ove nedelje ste odličili da više vremena posvetite sebi, svojim hobijima, a među njima je svakako i gledanje filmova? Priskačemo vam u pomoć sa naslovima i pričama koje ćete obožavati!

U četvrtak se možete zabaviti uz fenomenalnu komediju „Fatalni izgled“ koja govori o tinejdžeru koji se nosi sa manama i prednostima svoje smrtonosne privlačnosti. U kakvim će se sve situacijama naći možete saznati ukoliko od 21h uključite kanal FilmBox Extra.

Trgovina kožom“

Ukoliko ste ljubitelj akcija, petak veče možete da provedete uz kanal FilmBox Premium i film „Trgovina kožom“. Ovaj film opisuje bivšeg ubicu koji, kada naleti na svodnika i očajnu devojku pod njegovom kontrolom, odlučuje da je izvuče iz kandži brutalnih gangstera, za koje ljudska bića predstavljaju valutu. Film će početi sa emitovanjem od 22:45h.

„Čovek od poverenja“

U subotu se pripremite za fenomenalni triler „Čovek od poverenja“ koji će se emitovati od 21h na kanalu FilmBox Stars. Ovaj film predstavlja priču o Beriju Monkovu, mladom harizmatičnom biznismenu koji postaje imućni direktor i stiže do samog vrha uz pomoć laži, prevara i krađe.