Tehnološki i inovativni gigant Xiaomi, na tržištu Srbije predstavlja veliko osveženje vrhunskom, raznovrsnom ponudom, izuzetnim dizajnom, kvalitetom, ali i pristupačnim cenama široke palete proizvoda od mobilnih telefona, televizira, audio i video uređaja, laptopova, uređaja za svako domaćinstvo.
Pri tome, jednostavno, brzo, samo uz ličnu kartu, moguća je i kupovina na rate! I sve to na samo nekoliko ” klikova” od vašeg doma – u Xiaomi Store.
Naravno, možete i da posetite neke od tržnih centara gde postoje Xiaomi Store.
Mi smo za vas, u zaista velikoj paleti proizvoda, odabrali ovaj put tri vrhunska proizvoda, koja po opštim ocenama, zaslužuju pažnju potrošača.

Xiaomi Štapni usisivač G9+

Sjajan dizajn, vrhunske performanse, ekonomičnost, praktičnost učiniće ovaj štapni usisivač Xiaomi G9+ neizostavnim u svakom domu. Jednostavan, lak za upotrebu, ovaj štapni usisivač raspolaže sa pouzdanom snagom čišćenja za brzo uklanjanje prašine.

Snažno usisavanje je na raspolaganju sa maksimalno 120AW. Opremljen je digitalnim motorom velike brzine pa usisna snaga može bez napora da dostigne maksimalnih 120AW. Ovaj štapni usisivač lako usisava finu prašinu, mrvice, dlake kućnih ljubimaca i drugu prljavštinu na podu i pruža pouzdanu garanciju usisavanja za svakodnevno čišćenje. Tu je i potpuno novi funkcionalni set četkica 2-u-1.

Ovaj Xiaomi vrhunski proizvod zadovoljava sve potrebe za uklanjanjem kućne prašine. Ključne karakteristike su 120 AW, 100.000 maksimalni broj obrtaja, tri režima čišćenja.Trajanje baterije je do 60 minuta.


Istakli bismo još jednu veoma značajnu funkciju na koju se sve više obraća pažnja. To je visokoefikasno odvajanje prašine i vazduha koje daje nesmetan protok vazduha. Xiaomi G9+ je opremljen 12-konusnim ciklonskim sistemom odvajanja koji generiše snažnu centrifugalnu silu kroz ciklonski protok vazduha efikasno šaljući velike čestice na dno posude za prašinu, što održava nesmetan protok vazduha dok dodatno povećava efikasnost korišćenja filtera.

Mašina koristi 5-stepeni rafinisani sistem filtera, koji može efikasno da blokira čestice veličine od samo 0,3μm, sa efikasnošću prečišćavanja do 99,9% fine prašine.
Lako se nosi sa čišćenjem velikih domova. Ugrađena baterija velikog kapaciteta od 2500mAhm, koja olakšava svakodnevnu upotrebu. Testiranja su pokazala i veoma veliku dugovečnost baterije.

Pristupačne cene i mogućnost kupovine na rate (Xiaomi Store) su još neki od aduta ovog neizostavnog člana svakog domaćinstva.
    
Zadržaćemo se na ponudi Smart home – Kuhinjski aparati i predstaviti vam proizvod kojeg će svako ko voli da sprema hranu, ali i da uživa u njoj, poželeti.

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L


Vrhunski dizajn, ekonomičnost, praktičnost su nešto što već na prvi pogled čini ovaj proizvod vanserijskim.

Ovaj uređaj karakteriše i optimalna zapremina od 4,0 litara sa kapacitetom za kuvanje hrane za 1–5 osoba dnevno zajedno sa rešetkom za efikasnije korišćenje prostora za kuvanje. Tako da možete da kuvate za više ljudi bez zauzimanja dodatnog prostora.Temperatura se može precizno podesiti između 40°C i 200°C. Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L može učiniti više od pukog prženja hrane na visokim temperaturama. Takođe može da fermentira, odmrzava i peče voće, povrće i meso. Friteza integriše funkcije različitih kuhinjskih uređaja kao što su rerna, sušara za voće, mašina za jogurt itd.

Cirkulacija zagrejanog vazduha je svih 360°, perfektni OLED displej olakšava upotrebu sa mogućnošću podešavanja od čak 24 sata unapred! Ne samo da se temperatura i vreme kuvanja mogu lako podesiti jednim okretanjem i jednim pritiskom, već ćete se i podsetiti kada je vreme za mešanje hrane. U ponudi je čak 11 unapred podešenih režima, pametno kuvanje jednim klikom i podrška za prilagođene informacije o prikazu aplikacije.

Stavite hranu u Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L unapred i uživajte u zdravoj hrani čak i uz svoj brz život, bilo da idete na posao ujutru ili se uveče vraćate sa posla.
Kuvajte kao profesionalac za kratko vreme, kažu u Xiaomi Storu i nude vam u Xiaomi Home aplikaciji 100+ pametnih recepata. Čak i početnik u kuvanju može da kuva sa samopouzdanjem. Uživajte u obrocima tokom cele nedelje uz hranljive i zdrave recepte.
Dvoslojni nelepljivi premaz korpe ne samo da obezbeđuje zdrav i siguran način kuvanja, već je i otporniji na habanje i lakši za čišćenje.

Za kraj ovog kratkog predstavljanja proizvoda iz Xiaomi repertoara izabrali smo jednu multipraktičnu spravu.


Mi 16-u-1 alat

Praktična alatka koja će vas svojim mogućnostima prijatno iznenaditi, a neke, one sitne poslove u kući, koje iskrsnu nenadano i po pravilu oduzimaju mnogo vremena zbog nemanja odgovarajućeg alata, sada ćete sa lakoćom obaviti.

Efikasan i prenosiv sa 16 tipova odvijača, sa preciznim nastavcima od legiranog čelika. Sada nema potrebe da menjate poziciju ruke radi šrafljenja ili skidanja šrafa. Sposoban je da isporuči obrtni moment do 20 N⋅m. Lako, jednostavno se koristi. Okrenite u položaj R – da biste zategli šrafove (udesno). Okrenite ga u srednji zaključani položaj da biste slobodno (manuelno) zategli ili odvrnuli šraf. Okrenite u položaj L – da biste olabavili ili odvrnuli šraf (ulevo) .

Mi 16-u-1 alat sadrži aluminijumsku školjku i precizni zupčanik od 45 zupčanika, okreće se glatko radi lakoće rada i boljeg ukupnog iskustva. Magnetna iskačuća pregrada za skladištenje olakšava vađenje i vraćanje nastavaka.Ova odvojiva pregrada sa unutrašnjim magnetima dizajnirana je da uštedi prostor i sadrži 8 dvostrukih nastavaka.

Nastavci su izrađeni od visokokvalitetnog legiranog čelika S2 tvrdoće do 60 HRC. 8 dvostranih nastavaka pokriva 16 uobičajenih tipova, koji zajedno sa odvojivom produžnom šipkom od 110 mm odgovaraju većini scenarija kućne upotrebe.

Udobna fasetirana drška odgovara obliku vaše ruke i omogućava laku primenu sile bez povrede ruke. U isto vreme, odvijač je stabilan na bilo kojoj ravnoj površini i neće se otkotrljati. Držač drške napravljen je od dva materijala velike čvrstoće, najlon + fiberglas i presvučen je fleksibilnom TPE gumom, čineći ga neklizajućim, nelepljivim i ugodnim za držanje.

Dimenzije su pažljivo osmišljene – 144 x 34 x 34 mm.
Alat koji ćete jednostavno smatrati neophodnim u svom domu.