Nezaboravni naslovi ove nedelje na FilmBox kanalima

Svi pravi filmofili ove sedmice treba da se spreme za filmske naslove koji oduzimaju dah jer FilmBox kanali tokom vikenda donose izuzetna ostvarenja. FilmBox Extra će u petak emitovati intrigantan triler “Pisac iz senke”, FilmBox Premium će u subotu oduševiti ljubitelje drame naslovom “Poslednja stvar”, dok će FilmBox Stars u nedelju zabaviti sve uz komediju “Lepi ružni ljudi” ( naslovni foto)

U petak od 21h na FilmBox Extra kanalu će se emitovati film „Pisac iz senke“ u kom glavne uloge tumače Ewan McGregor, Pierce Brosnan i Olivia Williams. Ovaj film predstavlja spoj misterije i trilera u kom je pisac iz senke angažovan da dovrši memoare bivšeg britanskog premijera, ali slučajno otkriva tajne koje bi mogle da mu ugroze život. Film je premijerno prikazan na Filmskom festivalu u Berlinu, gde je Roman Polanski osvojio nagradu Srebrni medved za najboljeg režisera.

Za sve ljubitelji drame, kanal FilmBox Premium će u subotu emitovati film „Poslednja stvar“ sa početkom u 20h. Ovo je priča o Dilanu Derindžeru, usamljenom stomatologu sa Floride čiji su dani ispunjeni poslom, a jedini hobi mu je igranje golfa. Ipak, jednog dana se sasvim slučajno suočava sa osobom iz prošlosti koja mu donosi šokantne vesti – da ima odraslu ćerku koja živi u Bruklinu. Dilan izlazi iz svoje komfor zone i kreće na putovanje na kom će otkriti sebe i promeniti sopstveni život. Glavne uloge tumače Pierce Wendell, Smollett Jurnee i Froggatt Joanne.

Nedelja će doneti mnogo smeha i zabave i to zahvaljujući komediji „Lepi ružni ljudi“. Film predstavlja Lusi koja se borila protiv gojaznosti čitavog života, a sad želi da “ono malo preostalog vremena”, tačnije poslednji vikend, provede u društvu prijatelja sa fakulteta. Po dolasku, Lusini prijatelji otkrivaju da ona ne umire stvarno. S druge strane, Lusi ubrzo shvata da su njeni prijatelji danas daleko od “lepih i savršenih” prijatelja kojih se seća, kao i da njena “poslednja želja” nije bila baš najbolja ideja. Grupa će se naći u četvorodnevnoj avanturi, lišena svih modernih pogodnosti i bez skrovišta. Krivudava uzbrdica iznedriće unutrašnje demone i strahove svih učesnika, a svaki od njih izvući će iz ove avanture neočekivanu pouku. Ove avanture će početi od 21h na kanalu FilmBox Stars.