Ključne prednosti Samsung frižidera i mašina za veš

Promo

Neki kućni aparati – kao što je frižider – rade 24 sata dnevno, a drugi – kao što je veš mašina – obično se koriste intenzivno tokom određenog vremenskog perioda. Ovi aparati su osmišljeni drugačije u drugačije svrhe, ali jedno im je zajedničko:bez njih je danas teško zamisliti svoj život.

Samsung ima bogatu tradiciju pomeranja granica inovacija sa krajnjim ciljem primene naprednih funkcija kako bi se svakodnevni život unapredio na različite načine.  Zato Samsung toliko insistira na unapređivanju svakog aspekta svoje tehnologije. 

Kakve su onda svakodnevne prednosti koje korisnici imaju od Samsung kućnih aparata?:– Napredne performanse, AI i SmartThings, fleksibilan dizajn i funkcije i tehnologije za bolju budućnost i izdržljivost.

Šta je to što Samsung frižidere čini jednistvenim? 

Kako je ušteda jedan od glavnih motiva kojim se kupci rukovode pri izboru kućnih aparata, uz AI Energy Mode može da se uštedi i do 15% električne energije. Pored toga, kada je reč o dizajnu sada kupci mogu da uživaju u fleksibilnom stilu i prostoru sa modularnim i prilagodljivim dizajnom. Uz Samsung fižider ne treba  brinuti o tome da li ima dovoljno prostora za čuvanje hrane u frižideru, sada može da  skladištiviše hrane, iako je frižider standardnih dimenzija, zahvaljujući SpaceMax tehnologiji. A kada je reč o veku trajanja frižidera – ono najvažnije svakako je  20ogodišnja garancija na inverter kompresor

Pri donošenju odluka o kupovini mašina za veš, korisnici mogu da postave pitanje – Zašto treba da izaberem Samsung mašine za veš? Upravo sledeći odgovori uticaće na ovaj izbor.

Ukoliko postoji zabrinutost za račune za struju, uz EccoBubble tehnologiju može da se uštedi i do 70% električne energije. Skoro svima je savršeno čista odeća uz zaštitu tkanine prva asocijacija na veš mašine. Uz Samsung veš mašinu pranje sa mehurićima uklanja 24% više prljavštine, a osigurava 45,5% bolju negu tkanine. Takođe, kao i kod frižidera garancija je jedna od ključnih prednosti pri izboru Samsung kućnih aparata – a kada je reč o mašinama za veš dobija se 20ogodišnja garancija na  digitalni inveret motor, dok će uz Smart Things aplikaciju svi kupci moći da iskuse pametnije i jednostavnije pranje veša.

Samsung frižideri i mašine za veš predstavljaju savršen spoj tehnologije, dizajna i funkcionalnosti, pružajući korisnicima superiorno iskustvo korišćenja koje će trajati godinama.