Ovog vikenda FilmBox kanali će svim strastvenim ljubiteljima filmova prirediti rolerkoster emocija uz naslove kao što su „Vegas za dvoje“ i „Roketman“ na kanalu FilmBox Premium i „Zaboravljeni“ na kanalu FilmBox Extra.

Današnji dan je dan za komediju posebno ukoliko u njoj glume Cameron Diaz i Ashton Kutcher. „Vegas za dvoje“ naslovni foto)  je film koji će se večeras od 22h emitovati na kanalu FilmBox Premium, a opisuje dvoje stranaca koji su se pijani venčali u Vegasu. Oni se zatim bore za veliki džekpot nakon što sudija odbije da poništi njihov brak.

Fenomenalan spoj biografske priče, muzike i drame emitovaće se u okviru filma „Roketman“ koji će se prikazivati u subotu od 23.20h na kanalu FilmBox Premium. Ovaj film predstavlja muzičku fantaziju o fantastičnoj ljudskoj priči o probojnim godinama Eltona Johna. Glavne uloge tumače Taron Egerton, Jamie Bell i Bryce Dallas Howard.

Nedeljno popodne je rezervisano za kanal FilmBox Extra i film „Zaboravljeni“ koji će se emitovati od 17.10h. Ovaj naslov predstavlja Džordža, mentalno obolelog beskućnika, koji već godinama nije u stanju da sačuva radno mesto. On luta gradom tražeći hranu, alkohol i sklonište, ali sve vreme pokušava da ostvari kontakt sa svojom ćerkom. Džordž se obraća njujorškoj socijalnoj službi, ali mu za potrebnu finansijsku pomoć nedostaju dokumenta. Tada postaje prijatelj sa drugim beskućnikom, koji tvrdi da je bio uspešni džez muzičar. Glavne uloge tumače Richard Gere, Jena Malone i Ben Vereen.