Budimpešta, 18. septembar 2024Bliži se nastavak takmičenja HELL Boxing Kings, kojim je brend energetskog pića najavio ulazak na boksersku scenu i napravio ogroman uticaj početkom 2024. godine.

Na turnir sa ukupnim nagradnim fondom od milion dolara prijavilo se preko 14.000 učesnika, od kojih su se za dalje takmičenje izborila 32 najbolja. U četvrtfinalu nastupaju dva srpska boksera – Veljko Gligorić i Vladan Babić. Na završnim gala večerima zajedno sa bokserima pojaviće se i poznate ličnosti. Među najistaknutijim licima u selebriti kategoriji je i impresivna Una Kablar iz Srbije, koja ima preko 600.000 pratilaca na Instagramu. Tatu umetnica i influenserka sa punim radnim vremenom, ona, kao i ostali selebriti borci, tek treba da se sretne sa svojom protivnicom.

Slovačku će predstavljati voditelj i influenser Samuel Miškov, koji ima preko 200.000 pratilaca na Instagramu, a Češku studentkinja stomatologije sa Masarik univerziteta u Brnu. Denisa Valova probaće da ponovi uspeh koji je postigla pobedivši u popularnom rijaliti šou „Ostrvo ljubavi“. „Ne plašim se izazova i želim da pomerim svoje granice u ovom pravcu. Definitivno ne ulazim u ring sa namerom da izgubim”, šalje jasnu poruku Denisa Valova svojim protivnicama.

U ringu ćemo videti i poznato televizijsko lice, glumca i pevača iz Mađarske. Bence Brasch je nakon učešća u talent šou objavio singlove koji su premašili milion pregleda na Jutjubu. „Znam da moram da obratim pažnju na to koliko spavam i šta jedem tokom dana. Spremam se za mečeve koliko god mogu. Boks postaje rutina u mom životu i bukvalno sam nasmejan dok to radim”, otkrio je on.

Poziv za učešće na turniru prihvatila je i popularna kreatorka sadržaja iz Azerbejdžana, Fatima Ahmadova, koja se može pohvaliti bazom obožavalaca od 1,2 miliona pratilaca, koju je stekla zahvaljujući svom zanimljivom sadržaju. Atraktivnim objavama bugarska Instagram zvezda Zlatka Dimitrova, koja se 2009. godine pojavila u poznatom muškom magazinu Playboy, skreće pažnju na sebe na društvenim mrežama, a uskoro će i u ringu. 

Hrvatsku zastavu nosiće zavodljiva influenserka Ela Jerković. Još jedna lepa mlada dama koja predstavlja boje svoje zemlje je Mađarica Renata Berki, koja otkriva sport dok je u isto vreme poslovna žena, influenserka i majka.

Giorgos Manikas je već uspeo da privuče pažnju u raznim oblastima života. Sarađivao je sa svetskim modnim dizajnerima, fotografisao se za Dolce & Gabbana i prošetao pistom za Ermenegildo Zegna. Popularni grčki TV voditelj ima i svoj brend odeće i modnih dodataka. Ponosan otac, sada želi da se pokaže i u sportskoj areni, kako bi dao još jedan primer svom sinu.

Eliminacioni mečevi profesionalnih boksera, mečevi sa istaknutim influenserima i vrhunska sportska predstava održaće se 10. novembra. Ovo je samo prvi događaj, mnogo toga zanimljivog tek predstoji. 

Više informacija možete da pronađete na HELL Boxing Kings zvaničim nalozima na društvenim mrežama.