UDP_01113FD.psd

FilmBox kanali nude uzbudljiv vikend program

Foto:Detroit © Distributor materials

I ovog vikenda FilmBox kanali imaju ponešto za svakog ljubitelja filmova – od onih koji su inspirisani istinitim događajima do fenomenalnih komedija. U petak će se na kanalu FilmBox Premium emitovati film Detroit. Subotnje veče obeležiće film „Rat u kartelu“ na FilmBox Stars kanalu, a u nedelju naslov koji će biti na kanalu FilmBox Extra jeste „Stažiranje“.

Film „Detroit“ koji je zasnovan na istinitim događajima koji su se odigrali tokom nereda u Detroitu 1967. godine, emitovaće se u petak od 20h na kanalu FilmBox Premium. U ovoj kriminalističkoj priči, grupa policijskih siledžija odlučuje da umesto pravde zatraži osvetu. Glavne uloge tumače John Boyega, Anthony Mackie i Algee Smith.

Subota uveče se nastavlja u istom žanru – akcionom jer će se na kanalu FilmBox Stars emitovati film „Rat u kartelu“, a glavne uloge tumače Jack Lucarelli, Mercedes Brito i Roberto ‘Sanz’ Sanchez. Tajni agenti, kršeći zakon, razradjuju najveći narko kartel u Americi. Labave veze sa bivšim šefom meksičkog narko kartela, dovode ih do tajni sveta droge. Sve se komplikuje kad elitna jedinica policije – Divizija 123 – počinje da otkriva sledeće nivoe narko kartela – da bi na kraju ga preuzela.

U nedelju će se na kanalu FilmBox Extra od 21h emitovati komedija „Stažiranje“ u kojoj glavne uloge tumače Vince Vaughn i Owen Wilson. Ovo je priča o staromodnim trgovcima Bilu i Niku koji pokušavaju da ponovo pokrenu svoje karijere, pa se prijavljuju na intenzivan Guglov program obuke, sa urnebesnim rezultatima.