Uđite u budućnost domaćinstva sa AI veštačkom inteligencijom

Veštačka inteligencija (AI) postaje integralni deo našeg svakodnevnog života, donoseći revoluciju u domaćinstva i unapređujući efikasnost, udobnost, bezbednost i zabavu. Sa neprestanim napretkom tehnologije, AI u domaćinstvima će postati još značajnija.

Danas, kućni aparati postaju pametniji zahvaljujući AI tehnologiji. Ovi uređaji se lako povezuju i kontrolišu putem pametnih aplikacija, omogućavajući korisnicima veću kontrolu i efikasnost. AI tehnologija takođe pomaže u uštedi električne energije, predlažući načine za optimizaciju potrošnje, unapređuje bezbednosne sisteme i personalizuje korisnička iskustva kroz analizu navika.

AI frižideri i veš mašine AI veštačka inteligencija

Lider u tehnološkim inovacijama je kompanija Samsung, koja je integrisala AI (veštačka inteligencija) funkcije u svoje kućne uređaje. Njihovi inovativni aparati su savršen izbor za sve koji žele da pojednostave svakodnevne obaveze i aktivnosti u svom domaćinstvu.

Samsung Bespoke frižider: Kombinacija stila i tehnologije

Novi Samsung Bespoke frižider je više od elegantnog dodatka kućnom prostoru. On donosi tehnološke inovacije koje olakšavaju svakodnevni život. Različite namirnice zahtevaju različite temperature, a Bespoke frižider pruža dve temperaturne zone, dok Humiditi Fresh+ fioka održava optimalnu vlažnost. Funkcija All Around Cooling osigurava ravnomerno hlađenje, a strateški postavljeni otvori za ventilaciju drže istu temperaturu kako bi hrana duže ostala sveža.

Pranje veša uz AI: Efikasnost i briga o odeći

Za besprekorno čistu odeću, tu je Samsung mašina za veš sa veštačkom inteligencijom i Ecobubble tehnologijom. Ova mašina temeljno pere odeću u hladnoj vodi, dok AI računa potrebnu količinu praška, uzimajući u obzir zaprljanost odeće.

AI frižideri i veš mašine AI veštačka inteligencija

Pametne funkcije štede vodu, deterdžent i energiju, pružajući do 45,5% bolju negu tkanina, čak i pri punom kapacitetu od 11 kg. SpaceMax™ tehnologija omogućava veći prostor unutar mašine, idealan za pranje većih komada kao što su ćebad i posteljina. Vođena veštačkom inteligencijom, ova mašina pamti vaše navike, predlaže odgovarajuće programe pranja i na vreme prikazuje potrebne informacije.

SmartThings aplikacija: Srce pametnog doma

Svi Samsung uređaji se mogu pratiti i kontrolisati putem SmartThings aplikacije. Ova aplikacija omogućava optimizaciju kućnih uređaja i prilagođavanje pametnog životnog stila svakodnevnim potrebama. Uz SmartThings, možete da uživate u personalizovanom domaćinstvu sa inovativnim uređajima koji olakšavaju svakodnevni život.

Ako razmišljate o nabavci ovakvog pametnog uređaja, možete da iskoristite promotivnu akciju produžene garancije za Bespoke uređaje koja je u toku, u okviru koje dobijete od tri do pet godina dodatne garancije, u zavisnosti od uređaja. 

Uđite u budućnost domaćinstva sa Samsung uređajima i doživite kako AI (veštačka inteligencija) može transformisati vaš svakodnevni život.