Saznajte kako funkcioniše online trgovina: Ananas besplatne edukacije u Kruševcu

Ananas karavan “Kliknite sa kupcima” stiže u Kruševac 05. decembra 2023. godine, sa početkom u 11 sati, na adresi Balkanska 64, četvrti sprat. Svi zainteresovani imaju priliku da besplatno prisustvuju edukaciji o online trgovini i tom prilikom da saznaju više o značaju online prodavnica za poslovanje, faktorima koji motivišu kupce da biraju online kupovinu, kao i o preprekama koje ih odvraćaju od online kupovine.

U okviru edukacije, prisutni će biti upoznati sa mts paketima i posebnim pogodnostima namenjenim biznis korisnicima. Projekat “Kliknite sa kupcima” pokrenut je od strane kompanije Ananas u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, uz podršku Privredne komore Srbije sa ciljem pružanja podrške domaćoj privredi i budućim preduzetnicima.

Besplatne edukacije namenjene su svima koji razmišljaju o pokretanju sopstvene online trgovine, onima koji već posluju online, ali žele da unaprede svoje poslovanje, kao i svima koji žele da bolje razumeju svet elektronske trgovine. Učesnici će dobiti korisne savete i znanja koja će im pomoći da se prilagode brzim promenama na tržištu i iskoriste sve prednosti online prodaje.


Svi zainteresovani za učešće u besplatnim edukacijama u Kruševcu svoje prisustvo mogu potvrditi klikom na “Kliknite sa kupcima“, a zainteresovani iz drugih gradova mogu se registrovati putem datog linka, pružajući šansu da njihov grad bude sledeća destinacija Ananas Karavana “Kliknite sa kupcima”.